Sponsormogelijkheden voor Concours Hippique

Datum : 19-02-2017

Sponsormogelijkheden 
voor Concours Hippique



Ondernemers in Haarlemmermeer kunnen zich dit jaar profileren tijdens Concours Hippique 2017.
Foto: Advance Photography.

 

Stichtingsvoorzitter Dick Winters heeft aangekondigd dat het vermaarde Concours Hippique dit jaar in Hoofddorp beslist doorgaat. De afgelopen twee jaar bleef Haarlemmermeer van dit stijlvolle paardenspektakel verstoken maar het licht staat inmiddels op groen. Dat levert ook sponsormogelijkheden op voor het Haarlemmermeerse bedrijfsleven.


Strubbelingen binnen het voormalige bestuur leidden er toe dat het vermaarde concours na twee jaar weer wordt georganiseerd door een nieuw team bestuurders, waarvan Winters voorzitter is: "Wij willen net zoals vroeger er weer een geweldig feest van maken waar iedere inwoner van deze gemeente naar toe kan. Een evenement voor basis- en topsporters, voor paarden- maar ook voor niet-paardenliefhebbers."


Jan Accountants/Rabobank

Het hippisch evenement vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni aanstaande in het Haarlemmermeerse Bos.

Winters: "Wij hebben twee hoofdsponsors, Jan Accountants en Rabobank. Daarnaast zijn er sponsorpakketten in de categorie Goud (5.000 euro), Zilver (2.500 euro) en Brons (1.500 euro). Plus er is een instappakket voor slechts 995 euro. Als bestuur van de nieuwe stichting gaan wij ons netwerk benaderen om sponsors te werven. Op 2 maart wordt er een Concours-borrel georganiseerd waarbij wij belangstellenden gaan vertellen hoe het bedrijfsleven zich aan dit unieke evenement kan koppelen. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in een team enthousiaste vrijwilligers om het evenement te realiseren."

Ook sportwethouder gemeente Haarlemmermeer, Adam Elzakalai, is blij met het initiatief: "Dit evenement past in onze doelstelling voor Citymarketing waarmee wij onze gemeente publicitair op de kaart zetten. Het Concours kent een lange historie en deze doorstart is geweldig voor alle inwoners."


Ondernemers die meer willen weten over de sponsoringmogelijkheden kunnen bellen met Sjef Maessen, 06 518 481 24.


Jan van Grondelle 

 
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief