Wij gaan ons nu ook meer op het bedrijfsleven richten

Datum : 19-02-2017

 

Cultuurgebouw bestuursvoorzitter Bart Fiers:
'Wij gaan ons nu ook meer

op het bedrijfsleven richten'

 

Met het nieuwe logo op de gevel richt het Cultuurgebouw zich ook op het bedrijfsleven.
Foto: Advance Photography.

Met de introductie van het nieuwe sprankelende logo richt Het Cultuurgebouw zich nog meer dan voorheen, ook op het bedrijfsleven in Haarlemmermeer. Of, zoals bestuursvoorzitter Bart Fiers tegen MeerBusiness zegt: "Dit gebouw is er dankzij gemeenschapsgeld en dus van en voor iedereen. Ook voor ondernemers die binnen onze muren zakelijke bijeenkomsten of festiviteiten willen organiseren."

 

Tot nu waren de activiteiten van Het Cultuurgebouw met daarin Pier K, de Bibliotheek, Podium Duycker en schouwburg De Meerse, vooral op de inwoners gericht maar was er wel al een nieuwe weg ingezet om samen te werken met het bedrijfsleven en organisatoren van evenementen, zoals MeerJazz. Volgens Fiers is het gebouw een unieke locatie om veel meer bedrijfslevengerelateerde activiteiten te ontwikkelen: "Denk aan introductie van nieuwe producten, jubilea, workshops, congressen en nog veel meer."

 

'Andere blik op de zaak'

In het Meerjarenbeleidsplan ligt de nadruk uiteraard op kunst en cultuur voor geïnteresseerde bezoekers maar onderzoekcijfers tonen aan dat het bedrijfsleven in Haarlemmermeer steeds meer op zoek is naar locaties om er activiteiten te organiseren. Fiers daarover: "Daar biedt Het Cultuurgebouw een uitgelezen mogelijkheid voor. Denk aan de diverse zalen in ons pand voor vergaderingen en andere zaken, onze horeca, plus de mogelijkheden van onze medewerkers om creatief mee te denken met de invulling van een event, als congres, workshop, feest of concert. Wij hebben de middelen en kennis om ondernemers met hun klanten te faciliteren. Een goed voorbeeld daarvan is de presentatie die wij samen met MeerBusiness organiseren op dinsdagavond 21 maart om 18.45 uur met als titel 'Andere blik op de zaak'. Een unieke bijeenkomst voor ondernemers met presentator/schrijver Wilfried de Jong. Met deze intrigerende titel luiden wij met het bedrijfsleven het voorjaar in waarbij de rode draad is om ondernemers de vraag te laten beantwoorden hoe cultuur voor hen en hun medewerkers binnen het bedrijf een stimulerende rol kan spelen."

Wie meer wil weten over wat Het Cultuurgebouw voor ondernemers kan betekenen, kan bellen met Bart Fiers of de nieuwe relatiemanager Karin Schepens, telefoon 023-566 95 62.

 

Jan van Grondelle

 
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief