MeerBusiness biedt bedrijfsleven Haarlemmerliede & Spaarnwoude een interessant netwerkplatform

Datum : 23-05-2017

MeerBusiness biedt bedrijfsleven 
Haarlemmerliede & Spaarnwoude
een interessant netwerkplatform

 

Ondernemers uit Haarlemmermeer begroeten graag het bedrijfsleven uit Haarlemmerliede/Spaarnwoude bij het MeerBusiness zakenplatform. Foto: Advance Photography.
 

Nu de beide gemeenteraden Haarlemmermeer en Haarlemmerliede/Spaarnwoude zich officieel hebben uitgesproken om te fuseren tot één gemeente, is dit ook het moment dat het bedrijfsleven kan profiteren van de vele voordelen die MeerBusiness als netwerkplatform biedt.
Directeur Gerco Tolsma: "Met name ondernemers in Haarlemmerliede en Spaarnwoude kunnen in feite nu al snel kennismaken met ondernemers uit Haarlemmermeer."



De twee gemeenteraden vergaderden separaat afgelopen donderdag in het raadhuis in Hoofddorp en kwamen na afloop met hetzelfde besluit: wij ondersteunen het herindelingsontwerp tot samenvoeging van beide gemeenten.
Tolsma: "Dat houdt ook in dat het bedrijfsleven in de nieuwe gemeente straks effectiever en efficiënter met elkaar kan en wil samenwerken. Daar bieden wij als MeerBusiness het ideale platform voor want onze doelstelling is om grensoverstijgend ondernemers met elkaar te laten kennismaken waarbij veelal ook over en weer zaken worden gedaan. Inmiddels zijn wij in Haarlemmermeer al zo'n tien jaar de bindende factor voor het bedrijfsleven en daar kunnen ook de ondernemers in Haarlemmerliede en Spaarnwoude nu al op inhaken."
Wie meer wil weten: www.meerbusinesshaarlemmermeer.nl.

Jan van Grondelle

 
 
Burgemeester Theo Weterings met MeerBusiness directeur Gerco Tolsma.
Foto: Advance Photography.
 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief