Out of the box producten met de kracht van Dutch Design

Datum : 16-07-2017

 
 

De kwaliteit van uw promotiemateriaal bepaalt het beeld dat men van uw product of merk heeft. Fotolight besteedt daarom enorm veel aandacht aan de uitstraling van dit marketingmiddel. Voor al uw uitdagingen op reclamegebied heeft Fotolight een passende en vaak innovatieve oplossing. Of het nu gaat om ledsigns, winkelinrichting, POS-materialen, bewegwijzering, licht- en gevelreclame of productdisplays: uw ontwerp vertalen wij naar een perfect eindproduct!


FLEXIBEL EN SNEL: PRODUCTIE IN EIGEN HUIS

Doordat Fotolight alle verschillende productieprocessen onder één dak tot haar beschikking heeft, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel anticiperen op veranderende wensen van de klant!

KWALITEIT: JARENLANGE ERVARING MET A-BRANDS
Fotolight heeft al sinds 1955 ervaring in relaties met wereldspelers zoals Texaco, Heineken, Q-Park en Douwe Egberts. Ook de Nederlandse Spoorwegen behoort tot het portfolio. De bijbehorende hoge eisen zijn voor Fotolight een uitdaging.

ONESTOP SHOPPING: VAKWERK IN ALLE DISCIPLINES
De combinatie van jarenlange ervaring op verschillende disciplines maakt van Fotolight een uniek bedrijf met een oplossing voor bijna elke uitdaging op reclamegebied. De synergie tussen de diverse afdelingen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

OUT-OF-THE-BOX: INSPIRATIE EN INNOVATIE
Pro-actief en reactief ontwikkelt Fotolight continu nieuwe producten in deze markt. Daarbij wordt niet geschuwd om out-of-the-box te denken om zodoende op te vallen bij het eindresultaat en kosten te minimaliseren bij productie.

Daarnaast ontwikkelt onze dochtermaatschappij Sign Display voor zowel gevelrenovatie als nieuwbouw projecten, de nieuwste technieken en materialen.

 
  www.fotolight.nl

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief