Interview Ineke Loogman – MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol


Ineke spreekt de mensen aan

Vandaag zijn we op werkbezoek bij Ineke Loogman van Van Koppen & van Eijk uitzendorganisatie. Van de receptie naar de vergaderkamer (zo’n 20 meter) krijg ik 3 keer koffie aangeboden dus met de gastvrijheid en de werkverschaffing zit het wel goed bij dat bedrijf. Na het vorige interview vanuit de Studio’s Aalsmeer nu in gesprek met Ineke Loogman, Accountmanager regio Noord, over een andere manier van uitzenden.

Ineke
Ik ben een geboren en getogen Aalsmeerse. Ik woon aan de Ringvaart aan het water met mijn relatie en een hond Diesel en ik vind het er heerlijk. Acht jaar geleden deed ik op de Bloemenveiling detachering voor bedrijven tot ik hoorde dat Van Koppen & Van Eijk een vestiging wilde openen in Aalsmeer. Ik heb toen contact gezocht en van het een kwam het ander. Inmiddels is het echt hollen en vliegen in deze business, samen met mijn collega’s hebben we 140 actieve klanten en er komen er nog steeds bij want ik ontmoet ook zoveel mensen.

Van Koppen & Van Eijk
Wij doen uitzenden en dan voornamelijk in het lagere productiewerk. We werken met veel buitenlandse mensen; Nederlanders willen vaak bepaald werk niet meer doen. Onze buitendienst is wel bijna geheel Nederlands, maar ze spreken wel Pools want dat is wel zo handig op de werkvloer. Op dit moment hebben we hier in de regio Aalsmeer zo’n 1100 mensen lopen, in heel Nederland zo’n 6.000 uitzendkrachten. Je komt ons overal tegen in de glastuinbouw, veilingen, festivals, in de logistiek maar ook bij supermarkten als Action en de Lidl.

MeerBusiness
Van Koppen & Van Eijk moet bekender worden en groeien in de regio Haarlemmermeer/Schiphol. Zo kwamen we bij MeerBusiness uit. Ik ga overal naar toe want we zijn van de mond-tot-mond-reclame. Dus ik spreek mensen gewoon aan op een receptie, het slaan van een eerste paal of gewoon bij de koffie. Ik wil vertellen dat wij snel kunnen schakelen als bedrijven omhoog zitten qua mensen en het werk toch gewoon af moet. Wij ontzorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via MeerBusiness kan ik mijn verhaal goed kwijt.

Ontmoeten
Wij willen meer werken op Schiphol en ik zou daar graag eens mijn praatje willen houden. Op de luchthaven is het toch ook 24 uur productie draaien. Wij hebben de mensen om te helpen, problemen op te vangen en te ontzorgen want het werk gaat natuurlijk altijd gewoon door.

Haarlemmermeer
Ik doe altijd wel een beetje sceptisch over Hoofddorp. Maar toch ga ik nooit met mijn hond naar het Amsterdamse Bos en altijd naar het Haarlemmermeerse Bos. Het is hier prachtig en het valt me iedere keer op dat ze altijd met het onderhoud bezig zijn. Dat bijhouden, groeien en in beweging zijn vind ik echt een dynamisch kenmerk van deze regio.

Netwerktip
Dat is een moeilijke. Ik stap wel op mensen af maar koude acquisitie doe ik bijna nooit. Als ik ergens ben dan raak je met mensen in gesprek. Zo doe ik business. Dan gaat het gewoon gemakkelijker. Maar je moet zelf je verhaal wel goed vertellen en vooral goed luisteren. Zo kun je de bedrijven er tussenuit pikken waar je iets voor kunt betekenen.

Geheim
Ik ben gek op rallyrijden en heb de Rallyclub Aalsmeer opgericht. Die is uitgegroeid tot zo’n leuke groep mensen. We rijden rally’s door heel Nederland maar ook in Italië en Zwitserland. Dat geeft zoveel ontspanning en plezier.

Interview: Roel Heetman van X-Ray.nl

Word ook MeerBusiness member!Word ook Member! Aanmelden nieuwsbriefNieuwsbrief
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Flickr
Kies uw regio
MeerBusiness Nieuws
MeerBusiness Nieuws RSS
Tweede editie Intertraining Netwerk- en Mosselparty
&n...
Lees meer...
"Je doet jezelf te kort om je als ondernemer niet in te schrijven"
Mieke Millenaar en Ap Reinders over Ondernemerspri...
Lees meer...
JAN©afé 12 oktober, kom jij ook ?
&n...
Lees meer...
Save the Date: Startersplatform 18 oktober
&n...
Lees meer...
MB Netwerken & Blenden bij De Wijnzaak 25 september
&n...
Lees meer...
   
Meer nieuws items
MeerBusiness Agenda
MeerBusiness Agenda RSS
Datum: 21-09-2017
MB Landgoed Olmenhorst 1e Netwerk event
Lees meer...
Datum: 25-09-2017
MB Netwerken & Blenden bij De Wijnzaak
Lees meer...
Datum: 27-09-2017
MB Diner "A taste of Autumn"
Lees meer...
Datum: 03-10-2017
The Guts Award 2017
Lees meer...
Datum: 17-10-2017
Haarlemmermeers Ondernemerscongres
Lees meer...
Datum: 24-10-2017
MB Circle of Connection MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Lees meer...
Datum: 26-10-2017
MB Dineren met ondernemers Novotel
Lees meer...
Datum: 09-11-2017
Personal Touch Travel event
Lees meer...
Datum: 12-11-2017
DRJ - MEER JAZZ SPECIAL – vier bands + buffet
Lees meer...
Datum: 16-11-2017
MB Partner event Beaujolais Party
Lees meer...
   
Meer agenda items