Nieuwsbrief Maart 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Big News! MeerBusiness Haringparty bij Corendon
  • Welkom aan boord, nieuwe leden!
  • 20 Jaar MeerBusiness: Vier het mijlpaal moment met ons en bekijk de foto's
  • De Adamas Lock - Up 2024 - een recordbedrag
  • Ontdek de nieuwe serre van Restaurant Lieveling: Een veelzijdige aanwinst
  • Een schitterende start van de MeerBusiness Padel Traditie
  • Het MeerBusiness Voorjaarsbloesem Event
  • MeerBusiness Class met Harry Mens, ben jij erbij?

 
Big News! MeerBusiness Haringparty bij Corendon
 

Bereid je voor op een haringparty die zowel letterlijk als figuurlijk nieuwe hoogtes zal bereiken! Met trots presenteren we de MeerBusiness Haringparty Powered by Corendon, een evenement dat ons jubileumjaar onvergetelijk zal maken. Dit jaar vindt onze traditionele haringparty plaats onder de vleugels van een Boeing bij Corendon, een setting die garant staat voor een spectaculaire ervaring.

Naast de vertrouwde haring zullen er diverse food trucks en lekkernijen aanwezig zijn om iedereen te voorzien van culinaire hoogstandjes. Maar dat is nog niet alles! We rollen de rode loper uit voor een VIP-ontvangst voor onze partners, compleet met inspirerende sprekers en de aanwezigheid van enkele BN'ers die onze veiling naar een hoger niveau zullen tillen. Zorg dat je erbij bent door via Eventbrite je boarding pass te bemachtigen voor de Haringparty van het jaar. Meer dan 5 kaarten bestellen voor jou en je collega's? Dan is het mogelijk om de kaarten op factuur te ontvangen, mail ons hiervoor.

Wil je jouw bedrijf in de spotlight zetten op dit drukbezochte event? Er zijn beperkte mogelijkheden om een stand te nemen onder de Boeing. Een unieke kans om in een onvergetelijke setting te netwerken! Interesse? Mail naar info@meerbusiness.nl en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn benieuwd met wie jij naar de Haringparty komt, laat het ons weten onder deze post.

 
Welkom aan boord, nieuwe leden!
 

Welkom Annemieke van Doorn! VDR Verkeersopleidingen is in 1980 opgericht door mijn ouders Thom en Joke. Begonnen met één auto en kantoor aan huis, is VDR inmiddels uitgegroeid tot de grootste rijschool van de Haarlemmermeer en omstreken. Met scooters, motoren, auto’s + aanhanger en automaat en vrachtwagens met aanhanger.Bij VDR geven wij praktijk en theorieles in alle categorieën, zelfs taxi en chauffeursopleidingen. Ook zijn wij in de regio de enige rijschool met een rijlessimulator.  Door de jaren heen hebben wij een partnership opgebouwd met bedrijven als KLM, Douane en de Brandweer. Naast mijn baan als Business Development Manager bij een IT staffing bureau, werk ik in mijn vrije tijd bij VDR om zo de fijne kneepjes van het vak te leren en de rijschool over te kunnen nemen als mijn ouders met pensioen willen gaan. Voor nu hou ik mij voornamelijk bezig met het vergroten van de naamsbekendheid en online zichtbaarheid van VDR. https://www.vdrverkeersopleiding.nl


Welkom Bubbel Broeders! De Bubbel Broeders importeren grootse champagnes van kleine wijnboeren. Wij kiezen bewust niet voor de grote en bekende merken, maar werken samen met boeren die hun eigen druiven verbouwen, de oogst zelf verwerken en bottelen.Want daar zit echte ambacht in, en dat proef je. Bubbels met karakter noemen wij dat ook wel. “Grower champagnes” zijn daadwerkelijk de pareltjes uit de Champagnestreek. We verzorgen champagneproeverijen, schenken tijdens evenementen en regelen de relatiegeschenken voor bedrijven. Vanaf één fles te bestellen. Check www.bubbelbroeders.nl voor meer informatie of neem contact op voor persoonlijk advies. We leveren zowel aan consumenten als bedrijven en horeca. Ons doel, iedereen kennis laten maken met écht lekkere bubbels voor een eerlijke prijs.


Welkom Roeland van Anholt! Wij van JACCS doen alles wat met een website te maken heeft. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het concept, ontwerp en ook de realisatie van uw website. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met het (technisch) onderhoud en de zoekmachine (SEO + SEA) optimalisatie van uw website. Zo wordt uw website snel beter gevonden!

Faustlaan 722152 PJ  Nieuw-Vennep T 0252-258161 


Welkom Manon van der Meer! Livenjoy is het bedrijf van Manon van der Meer en heeft als missie om jou als individu weer te laten genieten van het leven en plezier te laten ervaren.

Om dit te bereiken is het belangrijk dat  je bereid bent naar jezelf te kijken, jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Dit doe je onder andere door het onderzoeken van je patronen op alle gebieden, inclusief de systemen in je lichaam en je interacties met de buitenwereld. Van binnen naar buiten. Kijk op https://livenjoycoaching.nl/

 
20 Jaar MeerBusiness: Vier het mijlpaal moment met ons en bekijk de foto's
 

Vorige week was een week die we niet snel zullen vergeten – we vierden het 20-jarig bestaan van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol! Het was een onvergetelijke dag vol energie, inspiratie en leuke momenten. We hebben een speciaal filmpje laten maken die we gingen bekijken in de Corendon Cinema waarin we 20 jaar terug in de tijd gingen en leuke momenten hebben herbeleefd. We hebben onze nieuwe leden mogen verwelkomen en moesten we vlot meeschrijven met alle tips en tricks die we kregen van onze sprekers Wouter Glaser en Jeroen Huisman. Er zijn nieuwe matches gemaakt binnen het netwerk en hebben we geproost in de Mondi Restaurant @ Skybar 747.

Hoe dankbaar ik ben met jullie aanwezigheid, deze mijnpijl, de volle zaal gisteren, de lachende gezichten en de positieve vibe is ongekend! Dank allemaal. Deze viering was slechts het begin; we hebben nog veel meer in petto voor dit jubileumjaar. Bereid je voor op meer mooie events dit jaar. Dank ook aan mijn team! De eerste kiekjes kunnen al bekeken worden met dank aan Anouschka Heil en Wilco Veerman en komt snel het filmpje van Milan Mastenbroek. Op naar de volgende 20 jaar van groei en verbinding.

Klik hier voor de foto's van Anouschka Heil. Klik hier voor de foto's van Wilco Veerman. De foto's mogen met watermerk gebruikt worden voor jullie eigen kanalen, vergeet ons niet te taggen.

 
De Adamas Lock - Up 2024 - een recordbedrag
 


Op vrijdag 22 maart lieten 12 lokale ondernemers zich vrijwillig opsluiten bij het Adamas – centrum in Nieuw-Vennep voor leven met en na kanker. Het resultaat? Een overweldigende opbrengst van ruim €269.000, en de teller blijft stijgen. Vastberaden mobiliseerden de ondernemers hun netwerken en moedigden ze aan tot financiële steun, zowel periodiek als eenmalig. Dit leidde tot een buitengewone dag van verbondenheid en gastvrijheid, waarbij het Adamas team en de ondernemers en hun netwerk samenkwamen voor een nobel doel.

Ondanks het indrukwekkende bedrag dat is opgehaald, blijft financiële steun nodig. Deze opbrengst zal worden verdeeld over twee jaar, waarbij €400.000 per jaar nodig is om het Adamas centrum in staat te stellen iedere gast een warm welkom te bieden. Financiële bijdragen in welke vorm dan ook blijven essentieel om ervoor te zorgen dat mensen die getroffen zijn door kanker de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Dank aan alle 'Lock Uppers' voor hun grenzeloze steun en liefde. Jullie maken écht een verschil in het leven van mensen met en na kanker. En DANK aan alle sponsors die ons hebben gesteund!


 
Ontdek de nieuwe serre van Restaurant Lieveling: Een veelzijdige aanwinst
 

Sinds begin maart 2024 heeft Restaurant Lieveling er een prachtig deel van de locatie erbij gekregen. Na 4 maanden verbouwing is daar de SERRE. De serre is in de herfst/winter periode een mooie aanvulling met extra capaciteit (80-90 zitplaatsen) als binnen locatie. Deze kan verhuurd worden voor bv. speciale gelegenheden/ vergaderingen. Zodra het zonnetje doorkomt is de serre ook te gebruiken als terras. Zowel het dak als de ramen aan de voorzijde kunnen geheel open. Een mooie aanwinst voor Haarlemmermeer en omstreken. 

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten of kom gerust langs! Restaurant Lieveling, Redenburgsingel 110, 2135 AC Hoofddorp, 023-5556080, info@restaurant-lieveling.nl of reserveer direct via http://www.restaurant-lieveling.nl.

 
Een schitterende start van de MeerBusiness Padel Traditie
 

Begin deze maand was het allereerste MeerBusiness Padeltoernooi, een spectaculaire samenwerking met Padelpoints, trots gesponsord door de ING. Het toernooi zat vol energie en liet prachtig zien hoe sport mensen samenbrengt, versterkt door de leuke sport! Hoogtepunten van het evenement was de clinic, de spannende toernooiwedstrijden en uiteraard het heerlijke welverdiende diner.

We hopen dat dit evenement het begin is van een nieuwe traditie. Klik hier om de foto's van het toernooi te bekijken. Klik hier voor de foto's van WV Productions en hier voor de foto's van Manify Agency. Om de fantastische sfeer en energie opnieuw te beleven, hebben we een sprankelende aftermovie gemaakt, die we graag met jou delen. Bekijk de aftermovie hier

 
Het MeerBusiness Voorjaarsbloesem Event
 

Leuk nieuws!! Wij bundelen onze krachten om een mooi lente event voor jullie te organiseren op 16 april. Het MeerBusiness Voorjaarsbloesem Event, op een rosé achtige dag om het vaarseizoen met jullie te openen.  Powered by Van Driel Automotive, Brasserie de Haven, Master Totaalinrichting en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Voor meer info houd je email in de gaten.

 
MeerBusiness Class met Harry Mens, ben jij erbij?
 

Voor onze MeerBusiness leden hebben we samen met Dunweg iets unieks georganiseerd: een exclusieve zaterdagochtend bij de zondagochtendtalkshow van Harry Mens. Dit is jouw kans om de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied van dichtbij te ervaren, samen met bekende en minder bekende gasten. 

Deze speciale MeerBusiness Class vindt plaats op een zaterdagochtend 20 april bij Grand Hotel Huis ter Duin, exclusief voor onze leden. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Er zijn maar een aantal plekken voor dit event, zet jezelf op aanwezig in de app en de plek is voor jou! Dit is een uitgelezen kans om je netwerk te verbreden, nieuwe inzichten op te doen en geïnspireerd te raken door de verhalen en discussies. Zorg dat je deze unieke ervaring niet mist.

 
AGENDA
 

 

 

 

16-04-2024

05-06-2024

Rosé Voorjaars Event 2024

MeerBusiness Haringparty Powered by Corendon 

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl