"Je hoeft geen bekende onderneming te zijn om straks de Award te winnen"

Datum : 13-08-2017

Arjan Minck onderkent belang van Ondernemersprijs:
"Je hoeft geen bekende onderneming
te zijn om straks de Award te winnen"

 

Lo-Minck Systemen kreeg in 2015 de eervolle Ondernemersprijs Haarlemmermeer uitgereikt.
Foto: Advance Photography.

 

Lisserbroek - Als er één bedrijf in Haarlemmermeer is dat voor de doorsnee inwoner niet als erg bekend staat aangeschreven, maar desondanks toch in 2015 de Ondernemersprijs Haarlemmermeer in de wacht sleepte, dan is dat wel het in Lisserbroek gevestigde ingenieursbedrijf Lo-Minck Systemen waarvan directeur Arjan Minck zegt: "We hadden dat jaar twee belangrijke en lokaal bekendere concurrenten als finalisten maar de jury heeft primair gekeken naar de facts & figures en dus ook wat ons bedrijf in de industriële sector betekent."

MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma onderstreept het standpunt van Minck volledig: "Er zijn wel eens ondernemers die denken dat je alleen maar vanwege je bekendheid in aanmerking komt om voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer te worden geselecteerd. Dat is volstrekt onjuist want op het inschrijfformulier staan veel vragen die te maken hebben met visie, ondernemersdoelstellingen, maatschappelijke lokale betrokkenheid, durf en strategie, personeelsbeleid en nog veel meer. Op basis daarvan oordeelt de jury wie er voor de eindronde worden geselecteerd en wie de juryleden voor een werkbezoek selecteren. Dit jaar zijn er liefst vier genomineerden dus de kans op de eindzege is daardoor groter!"

 
 
Een van de paradepaardjes van het bekroonde ingenieursbedrijf: de unieke VeloComfort.
Foto: Advance Photography.
 
Motivatie
Ondernemersprijswinnaar 2015 Arjan Minck is nog steeds blij dat hij zijn bedrijf destijds heeft ingeschreven: "Weet je, het is niet alleen een motivatie voor je eigen medewerkers maar je krijgt in de aanloop naar het jaarlijkse Ondernemersgala veel publiciteit. Niet alleen in de publiciteitsactiviteiten van MeerBusiness zelf maar ook in de lokale en regionale kranten. Onze bedrijfsactiviteiten zijn als technisch ingenieursbureau primair gericht op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve productoplossingen op het gebied van industriële automatisering en mobiliteit. Maar de wijze waarop wij dat al jarenlang doen was voor de jury in 2015 aanleiding om ons de Award toe te kennen. Onze producten zijn gebaseerd op kostenefficiency, innovatiekracht, state-of-the-art productie en groot onderscheidend vermogen. Wij bieden maatwerkoplossingen op het gebied van machinebouw, vulmachines, verpakkingsmachines en nog veel meer en hebben ooit een slim idee bedacht om de populaire tweewieler veilig te parkeren dankzij een verticaal fietsrek en een unieke fietslift, de VeloComfort, die in appartementsgebouwen, bij ziekenhuizen en andere publieke gebouwen worden geïnstalleerd. De Ondernemersprijs was voor onze klanten eveneens een bewijs dat wij voor hen de juiste businesspartner zijn. Ik heb voor het Haarlemmermeerse bedrijfsleven dus dit jaar maar één advies: meld je aan bij MeerBusiness voor het inschrijvingsformulier en stuur dat in. Bij het invullen daarvan hou je jezelf ook weer eens een spiegel voor en dat is voor een ondernemer zeer belangrijk. Op 15 december zie ik tijdens het Gala wel wie op het podium staan. Ben benieuwd en succes."

Jan van Grondelle.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief