Inspirerende editie van Andere Blik op de Zaak met Foppe de Haan

Datum : 09-04-2019

Inspirerende editie van Andere Blik op de Zaak met Foppe de Haan

 

Ondernemers vieren de start van de lente in Het Cultuurgebouw

Dinsdag 26 maart jl. vierde Het Cultuurgebouw met MeerBusiness de start van de lente voor de ondernemers van Haarlemmermeer. Tijdens de feestelijke culturele avond nam Foppe de Haan de gasten mee langs zijn indrukwekkende carrière als trainer van succesvolle voetbalteams als sc Heerenveen en Jong Oranje. Met zijn eigenzinnige en humoristische no-nonsense aanpak en zijn Friese anekdotes wierp Foppe de Haan letterlijk een andere blik op de zaak. Aan de hand van de 5 F's van Foppe – Feeling, Functie, Future, Feedback en Fun – kreeg het publiek tips van het voetbalveld mee voor op de werkvloer. Met een gezonde dosis nieuwe inspiratie en genoeg gespreksstof namen de aanwezige ondernemers vervolgens deel aan een ‘Flitsdate’. Men kon vragen stellen en in gesprek gaan met elf professionals werkzaam in het culturele veld van Haarlemmermeer. Met een toast op een mooie lente werd de avond afgesloten.


Arjen Davidse, directeur-bestuurder van Het Cultuurgebouw: “Fantastisch om te zien hoe de werelden van ondernemers en culturele ondernemers op zo’n avond eventjes één worden en mooi ook om te horen wat die werelden allemaal voor elkaar kunnen betekenen!”


“Zonder relatie geen prestatie” is de uitspraak van Foppe de Haan die Gerco Tolsma, directeur van MeerBusiness, het meest is bijgebleven. “Helemaal MeerBusiness, het gaat om de kwaliteit van de relatie.”


Het Cultuurgebouw is een ondernemende organisatie die bruist van de plannen en ambities om Haarlemmermeer te inspireren en te verrijken. Om deze reden hecht het grote waarde aan een nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven.


Het besloten evenement is georganiseerd door Het Cultuurgebouw in samenwerking met MeerBusiness. Andere Blik op de Zaak werd mede mogelijk gemaakt door SWDV Advocaten, Hesselink Koffie en Ondernemend Hoofddorp.
Voor meer informatie over ons programma en activiteiten zie www.hetcultuurgebouw.nl.

Inspirerende editie van Andere Blik op de Zaak met Foppe de Haan
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief