“Meet, Train & Connect” van HumanHabits is voor de ondernemer of leidinggevende uit de regio van de

Datum : 29-05-2019

“Meet, Train & Connect” van HumanHabits is voor de ondernemer of leidinggevende uit de regio van de Haarlemmermeer.


Wil je in een laagdrempelige omgeving andere ondernemers en leidinggevenden ontmoeten? Wil je ook in beweging komen en weer fit en energiek worden? Wil je samen bespreken of je ook tot zaken kunt komen? Het kan allemaal bij “Meet, Train & Connect”. Elke week worden er 3 momenten aangeboden in de agenda waar je voor kunt inschrijven om samen te trainen met 7 anderen. De groepen worden niet groter, want je moet voldoende tijd hebben om alle onderdelen van “Meet, Train & Connect” maximaal te kunnen benutten. Met de inspiratie van trainer-coach Soeredj Monorath zul je actief bezig zijn met “Meet, Train & Connect” en dit ook meenemen naar jouw eigen persoonlijke en zakelijke omgeving. De trainingen zullen tot 1 oktober in de buitenlucht plaatsvinden bij de Toolenburger Plas, daarna zullen we binnen gaan trainen.

Meet = elkaar leren kennen en begrijpen in goed vertrouwen
Train = beweegoefeningen laagdrempelig onder de knie krijgen en weer fit en energiek worden
Connect = elkaars krachten weten te benutten en elkaar regionaal versterken

Elk kwartaal organiseren we ook een leiderschapsevent tegen een kleine vergoeding, dan hebben we een grote groep deelnemers bij elkaar die gezamenlijk vormgeven aan “Meet, Train & Connect”. We doen dit steeds op een andere locatie in de Haarlemmermeer, zodat we verschillende inspirerende locaties kunnen uitlichten.

Voor €95,- ex btw per maand kun je één keer per week deelnemen aan “Meet, Train & Connect” en voor €165,- ex btw twee keer per week. Dit is inclusief het gratis bijwonen van workshops over een gezonde levensstijl. We gaan de samenwerking aan voor een periode van minimaal 6 maanden.

Durf jij de uitdaging aan te gaan met jezelf? Meld je dan nu aan in de agenda voor een gratis proeftraining bij “Meet, Train & Connect” van HumanHabits: http://humanhabits.com/workshops/.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, laat het mij dan weten. Wil je liever alleen aan de slag, laten we dan tijdens een goed gesprek een wandeling maken.
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief