Space Expo viert 50 jaar maanlanding met exclusieve presentatie van André Kuipers

Datum : 06-06-2019

Space Expo viert ‘50 jaar maanlanding’ met exclusieve presentatie van André Kuipers, interessante sprekers en ‘buitenaardse’ optredens.

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Daarom organiseert Space Expo, op vrijdag 28 juni 2019 van 17.00-20.00, het unieke event ‘Space Connect’ in het ruimtevaartmuseum in Noordwijk.

Het wordt een feestelijke bijeenkomst die in het teken staat van 50 jaar maanlanding, te midden van raketten en het spectaculaire maanlandschap. Naast interessante presentaties en ‘buitenaardse’ optredens wordt u verwend met drankjes en hapjes.

ESA astronaut André Kuipers geeft u een exclusieve presentatie over 50 jaar Maanlanding: Hoe waren de eerste maanreizen, welke actuele plannen liggen er om weer terug te gaan naar de maan en wat is daar allemaal voor nodig? André Kuipers vertelt het u in een bijzondere en boeiende presentatie. Daarnaast zijn er buitenaardse optredens en presentaties van een innovatieve kunstenaar, wetenschapper en kunt u luisteren naar geweldige Space-muziek, live gecreëerd door een visual & sound artist met behulp van ultrasone radiogolven. Kortom, dit wordt een unieke middag en avond!

Door de ruimtevaart kunnen we problemen op aarde in beeld brengen en monitoren. Space Expo wil de bezoekers blijvend inspireren met de wonderen van de ruimte en hen vooral aanmoedigen om beter voor onze kwetsbare planeet aarde te zorgen. Duurzaamheid is daarbij van levensbelang.

Deze mooie bijeenkomst wordt dit jaar georganiseerd i.p.v. het gebruikelijke Space Gala. Space Connect wordt, net als het gala, mede mogelijk gemaakt door onze partner Radisson Blu Palace Hotel en diverse andere betrokken sponsors. In 2020 is het Space Gala weer terug en vindt de jubileumeditie plaats.

Bedrijven en particulieren, zowel uit de ruimtevaartsector als uit andere sectoren, zijn van harte welkom bij deze ‘Vrijdagmiddag borrel in Space’. U gaat vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis.

De aanmeldingen stromen binnen, al meer dan de helft van de 300 tickets zijn gekocht. Zorg dat u er ook bij bent, reserveer uiterlijk 29 mei a.s. en profiteer van het speciale tarief van slechts 45 euro p.p. Tip: Verras uw relaties, partner of collega’s met dit unieke event!

U kunt ook kiezen voor een ‘maanzinnig’ VIP-arrangement, op de eerste rang aan de Catwalktafel in de ‘Central Core’. Op nog geen meter afstand geniet u van sprekers en entertainment. Om 15.30 uur wordt u ontvangen voor een exclusieve rondleiding door de museumdirecteur. Bij de Soyuz Capsule proost u met champagne en tijdens de meet & greet met André Kuipers gaat u samen met deze legendarische astronaut op de foto. Na afloop krijgt u een leuk aandenken, gesigneerd door André als herinnering aan deze memorabele ontmoeting.

Let's meet & Connect in Space!

Rob van den Berg

Space Expo Noordwijk
Info: Organisator Nexclusive Events: 06-25028473 - spacegala@nexclusive.nl

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief