Tennis en BBQ voor Adamas

Datum : 19-06-2019


TENNIS JE MEE MET HET ADAMAS BENEFIET TENNISTOERNOOI?


Op 6 juli kunnen tennisliefhebbers weer tennissen tijdens het Adamas Benefiet Tennistoernooi bij TC De Kikkers in Nieuw-Vennep. De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis.

Benefiet Tennistoernooi
Na het grote succes van voorgaande edities wordt er dit jaar weer getennist. Op zaterdag 6 juli kunnen tennisliefhebbers terecht TC De Kikkers in Nieuw-Vennep.

Wie kan er meedoen?
Iedereen vanaf 17 jaar kan zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Er wordt ingeschreven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop gespeeld wordt kan zelf gekozen worden: beginners, niveau 8, 7 of combiniveau 5/6. Koppels spelen over de gehele dag verspreid wedstrijden.

Tennistoernooi
Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur. Rond 17 uur is er een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn. Bijv. een wijnproeverij voor 10 personen, een dinercheque voor Oude Dykhuys of een mooie interieurpakket. De dag sluiten we af met een heerlijke barbecue. Aan de barbecue kunnen ook mensen deelnemen die niet getennist hebben!

Inschrijven
Tot en met 30 juni kan je je inschrijven voor het tennistoernooi en de barbecue. Deelname zonder barbecue kost
€ 17,50- per persoon inclusief een gezond drankje bij binnenkomst. Deelname inclusief barbecue kost € 25, 00 per persoon. Mensen die alleen aan komen moedigen en wel mee willen barbecueën, betalen tot en met 30 juni € 10,00 per persoon, daarna € 12,50 per persoon. Inschrijven kan via: www.adamas-inloophuis.nl/tennis. Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar tennissen@adamas-inloophuis.nl.

We hopen je op 6 juli op de tennisbaan bij TC de Kikkers te zien.

Over het Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht om weer in hun kracht te staan. Door informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300.000,- nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief