Streetgolf Haarlemmermeer

Datum : 21-06-2019

Op vrijdag 27 september a.s. vanaf 14:30 uur vindt het jaarlijks terugkerend evenement Haarlemmermeer Streetgolf plaats! U bent allen uitgenodigd om u in te schrijven voor deelname!

Kosten
U kunt deelnemen op basis van een pakket. Deze pakketten zijn:
Par - € 60 euro, deelname 1 persoon inclusief drankje
Birdie - € 300 euro, deelname 4 personen inclusief drankje, vermelding op website en in programmaboekje als sponsor
Eagle - € 500 euro, deelname 4 personen inclusief drankje, vermelding op website en in programmaboekje als sponsor én hole sponsor!

U krijgt
Een hele leuke middag inclusief afsluitende borrel, waarin u in flights van 4 personen een parcours afloopt en straat golf speelt! De flight met de minste slagen wint eeuwige roem! Diverse sponsoren leveren weer mooie prijzen aan.

Na afloop van de prijsuitreiking en borrel is het mogelijk om tegen een kleine bijdrage een hapje te eten bij De Polderboom in Hoofddorp. De Polderboom zal zorgdragen voor een gezellige en voedzame maaltijd.

Haarlemmermeer Streetgolf is hét bedrijfsuitje van dit moment!

Goed doel!

Uiteraard steken we de opbrengst niet in eigen zak. Ook dit jaar komen de volledige opbrengsten ten goede aan de te organiseren Seniorendag. Jaarlijks nodigt de Rotary Haarlemmermeerlanden ruim 150 senioren uit om een hele fijne dag vol entertainment en lekkers te mogen beleven. Zij verdienen het om ook eens in het zonnetje te worden gezet. Uw deelname aan Haarlemmermeer Streetgolf maakt dit mogelijk!

Opgeven
Graag uw gegevens door te geven aan Mandy Kuijk – kuijk@siekmanstassen.nl Zij zal uw gegevens vast leggen en u nader informeren!

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief