Wij faciliteren de software waarmee bedrijven hun recruitment processen managen

Datum : 17-01-2023

Graag stel ik mijzelf voor als trotse nieuwe partner van Meerbusiness Haarlemmermeer. Mijn naam is Karim, geboren in Amsterdam, opgegroeid in Aalsmeer en tegenwoordig woonachtig in Hoofddorp met mijn vrouw en 2 kinderen. 
Ik heb zelf een bachelor achtergrond HRM en inmiddels al ruim 20 jaar ervaring als ondernemer met verschillende ondernemingen. Ik ben ooit gestart in de horeca en heb uiteindelijk mijn weg naar de software wereld gevonden. Een wereld die blijft verbazen als je ziet wat er allemaal mogelijk is met technologie. 

Sinds 2015 ben ik de oprichter en directeur van Recrout BV. Recrout is een innovatief softwarebedrijf dat werkgevers helpt de beste kandidaten te selecteren op basis van hun competenties met behulp van ons nieuw recruitment platform. Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt en daarom maken wij gebruik van geavanceerde technologieën, zoals slimme algoritmen en data-analyse om op een 100% objectieve manier de beste kandidaten te selecteren voor elke vacature. Ons ATS (het recruitment platform) is eenvoudig te gebruiken voor zowel werkgevers als kandidaten. Dit maakt het proces van recruitment efficiënter en doeltreffender maar vooral ook slimmer en minder omslachtig. Wij leveren dus geen mensen maar faciliteren de software waarmee bedrijven hun recruitment processen managen. 

Momenteel zijn wij actief in Nederland, Engeland en India. Maar met een grote nadruk op Nederland waar wij in 2015 zijn opgericht. Uiteindelijk is het onze taak om te zorgen dat organisaties mensen selecteren die het best in staat zijn om een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Zodat organisaties daar sterker van worden en dus succesvoller. Ik kijk er enorm naar uit om samen met onze partners een bijdrage te leveren om ook van de Haarlemmermeer een diverse en objectieve arbeidsmarkt te maken waarin elk individu beoordeelt wordt naar talent en potentie. 

We hebben wat arbeidsmarktdiscriminatie betreft echt nog wel een weg te gaan maar uiteindelijk weet ik dat deze reis het waard is geweest als ik later tegen mijn nu 6 jarige dochter kan zeggen:  “De manier waarop jij vandaag de dag jouw droombaan vindt zonder gehinderd te worden door jouw afkomst of het feit dat jij een vrouw bent, is omdat papa daar een bijdrage aan heeft geleverd” 

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken om te kijken of onze software ook jouw recruitment naar een hoger niveau kan tillen, neem gerust contact met mij op via karim@recrout.com. Onze website is https://www.recrout.com  

Wij faciliteren de software waarmee bedrijven hun recruitment processen managen
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief