Ondernemer van de maand: Karin van Geelen

Datum : 19-01-2023

Karin van Geelen woont, werkt en onderneemt in Haarlemmermeer. Naast haar werk als life planner en ondernemerscoach, is ze begin dit jaar is ze gestart als clustermanager Jongerencentra bij Maatvast Haarlemmermeer. Na zo'n zeventien jaar als eigenaar en directeur van een PR- en communicatiebureau te hebben gewerkt, besloot Karin haar dromen weer te volgen: in haar huidige rollen begeleidt en inspireert zij mensen om het beste uit zichzelf en de mensen om hen heen te halen. Zo brengt ze mensen in beweging om hun werkelijke doelen te halen, zakelijk en privé.

Karin is ook een van de vrouwen die haar persoonlijke verhaal ‘omarm obstakels’ deelt in Lefwijf 3. Een zwaar ongeluk op haar 17e, het verlies van haar vader op de dag dat haar dochter is geboren en nog heel veel meer obstakels op haar levenspad, lieten haar niet bij de pakken neerzitten. 

“Als je alles had kunnen plannen in je leven, was je dan gelukkiger geweest? Als bij mij alles volgens planning was verlopen, dan waren de dingen in ieder geval ánders gegaan.”

Voorproefje? Bekijk het interview of luister de podcast dat initiatiefneemster Lucinda Douglas met Karin had. 

Wil jij je ook laten inspireren door de bijzondere, persoonlijke verhalen van meer dan 50 vrouwen? Je kunt het boek Lefwijf 3 voor maar 24,50 euro direct bij Karin bestellen via karin@karinvangeelen.com of 0625080355. 

Heb je als ondernemer hulp nodig om je aandacht en energie eindelijk te steken in de zaken waar je goed in bent en waar je hart echt ligt? Benieuwd hoe resultaatgerichte communicatie kan werken voor jouw organisatie? Karin gaat graag met je in gesprek. 

 

Wie zal Karin opgeven als Ondernemer van de maand februari en waarom? Tips inbrengen is mogelijk door te mailen naar info@meerbusiness.nl

Ondernemer van de maand: Karin van Geelen
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief