Nieuwe lokale match dankzij MeerBusiness

Datum : 30-01-2023

Normaal gesproken is Groupcard de verbindende factor, maar dit keer was MeerBusiness Haarlemmermeer de matchmaker. Op het nieuwe members event dat vorig jaar werd gehouden in Corendon Plaza, werden kersverse leden op een ludieke manier willekeurig gematcht met andere (nieuwe of bestaande) leden. Nieuwe member Daniëlle Meijer, eigenaar van Liefs uit Haarlemmermeer, was eigenlijk niet gematcht met John Keunen, eigenaar van Groupcard, maar toch vonden ze elkaar die avond tijdens een gesprek in de Skybar 747. 

Al meer dan 10 jaar brengt Groupcard overheidsinstanties, ondernemers en de lokale samenleving bij elkaar. Met o.a. de MeerPas, de HoofddorpPas en de Hoofddorp Winkelstad Giftcard zetten zij middels een passysteem initiatieven op waardoor er lokaal meer wordt besteed, beleefd en gedeeld. Een echte verbindende factor dus. 

Liefs uit Haarlemmermeer is een crossmediaal concept dat o.a. bestaat uit een blog en een gratis magazine. Het platform heeft in vier jaar tijd een behoorlijk bereik opgebouwd. Daniëlle is supporter van #kooplokaal en laat haar publiek kennismaken met lokale ondernemers, bijzondere inwoners, inspirerende organisaties, de leukste hotspots en nog veel meer leuks van Haarlemmermeer. 

De eerste stap werd vorig jaar al gezet toen de MeerPas in de webshop van Liefs uit Haarlemmermeer werd verkocht en waarmee tevens producten in de Liefs webshop kunnen worden gekocht. De samenwerking gaat nu een stapje verder, want beide ondernemers hebben immers een passie voor de lokale ondernemer. Lokale cadeaukaart + lokaal bereik = win-win! 

Zie jij een match met jouw onderneming? Neem dan contact op met John (john@groupcard.nl) of Daniëlle (daan@liefsuithaarlemmermeer.nl). We houden de ontwikkelingen in ieder geval in de gaten en kijken uit naar nieuwe matches tijdens het volgende nieuwe members event. 

Liefs uit Haarlemmermeer,

Danielle

Nieuwe lokale match dankzij MeerBusiness
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief