Ondernemer van de maand: Alexander Van der Pijl

Datum : 28-02-2023

Maak kennis met onze ondernemer van de maand: Alexander Van der Pijl, Co-Founder van natuurpark Geestmerloo en uitvaartondernemer bij Dunweg Groep.

MeerBusiness als rode draad voor de ontwikkeling van Dunweg
Alexander is bij MeerBusiness terecht gekomen via René Jansen. Alexander en René zaten samen in de juniorkamer en hier werden destijds ook de business awards uitgereikt. Toen de juniorkamer ermee ophield vroeg de gemeente Haarlemmermeer aan René om door te pakken. De gemeente wilde namelijk graag dat ondernemers een plek hadden om toch met elkaar te blijven netwerken. Zo is later ook de MeerBusiness ondernemersprijs geboren. René motiveerde en spoorde Alexander aan om mee te doen aan deze prijs. Met een positief gevolg: Dunweg won in 2011 de ondernemersprijs, en in 2012 de publieksprijs van Noord-Holland. Kort daarna werd Alexander benaderd voor het natuurbegraven. MeerBusiness is als een rode draad geweest voor de ontwikkelingen van Dunweg.

Alexander Van der Pijl is de echte cupido
Alexander zijn kracht ligt in het met iedereen op kunnen schieten, betrouwbaarheid, mensen ergens in meenemen en motiveren. Zijn kracht binnen het vak is voor hem het vakmanschap en het ondernemerschap, dit zijn twee verschillende dingen die niet te vergelijken zijn maar je moet ze toch beiden kennen. Ook kijkt Alexander altijd naar het totaalplaatje en zo weet hij ook goed een team samen te stellen. Alexander zegt: ‘’Louis van Gaal kijkt ook naar waar mensen het beste passen en wat hun kwaliteiten zijn’’. Tijdens Valentijn stak Alexander zijn team een hart onder de riem door hen een kaartje te sturen. En wist je dat Alexander onlangs de drankjes heeft verzorgd op de Ladies Night van MeerBusiness.

Daarnaast maakt hij omgaan met verlies dragelijker en schrijft hij columns met een knipgoog. Advies van Alexander: ‘’Nooit opgeven, de aanhouder wint’’  In zijn werkjasje staat aan de binnenkant: de aanhouder wint. Alexander heeft er 9 tot 10 jaar over gedaan om de natuurbegrafenis voor elkaar te krijgen. Hij ging door waar anderen stopten.

Als ondernemer is het belangrijk om andere ondernemers te blijven ontmoeten. "Netwerken is de sleutel in een tijdperk van digitaliseren." Dankzij MeerBusiness ontmoet ik ook jongere ondernemers.

Genoeg redenen dus om Alexander de ondernemer van de maand te maken! Ben jij benieuwd naar wat Alexander nog meer doet of voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via 023 563 35 44 - www.dunweg.nl  - avanderpijl@dunweg.nl

Ondernemer van de maand: Alexander Van der Pijl
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief