Exclusieve samenwerking tussen HCnieuws.nl en MeerBusiness

Datum : 12-06-2023

HAARLEMMERMEER Willemijn Jansen en Wilfred Pouleijn hebben afgelopen week een driejarig contract getekend, daarmee is HCnieuws.nl de nieuwe mediapartner geworden van MeerBusiness. “Een mooi voorbeeld van elkaar lokaal helpen”, is de eerste reactie van Willemijn Jansen.

Zij heeft begin vorig jaar de stap genomen om in Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol te stappen. Het bedrijf dat haar vader René Jansen eind jaren 90 heeft opgestart. Hiermee zet zij deze legacy voort, precies zoals hij voor ogen had.

“Onze ambitie is, naast de bestaande trouwe members en partners, een groei te realiseren met jonge ondernemers en nieuwe bedrijven”, zegt Willemijn. “Met het organiseren van onze inspirerende evenementen en sprekers wordt het nóg interessanter om ons netwerk te bezoeken of member, dan wel partner te worden. Het mediapartnerschap met HCnieuws.nl is daarbij een mooie toevoeging.”

Voor Wilfred Pouleijn, die onlangs als uitgever is gestart bij HCnieuws.nl, ligt de uitdaging om meer zichtbaar te worden bij de zakelijke markt. “Voor ons is Meerbusiness daarvoor de ideale partner”, aldus Pouleijn. “Op deze manier hopen wij in contact te komen met bedrijven die ons, of wij hen, niet goed of goed genoeg kennen. Wij zijn 100 procent afhankelijk van advertentie-inkomsten en continu op zoek naar nieuwe bronnen, adverteerders. 

Een andere link tussen de twee bedrijven is de huisvesting. Waar Meerbusiness al was gevestigd in het pand van FLXspace aan de Opaallaan in Hoofddorp, is HCnieuws.nl daar enkele weken geleden ingetrokken. 

“Lokaal nieuws is voor ons van groot belang”, roept Willemijn nog maar eens. “HCnieuws.nl komt overal in Haarlemmermeer. En even snel de krant scannen, dat is zo herkenbaar.” 

Als aftrap van de samenwerking is de bekende haringparty die op woensdag 14 juni op het programma staat. “Voor mij een bijzondere datum, mijn vader zou dan 60 jaar zijn geworden.” HCnieuws is daar aanwezig met een videoteam om onder andere de veiling van het eerste haringvaatje voor het goede doel op beeld vast te leggen. “Verder zal Meerbusiness vier keer per jaar in HCnieuws.nl met een pagina verschijnen”, bekrachtigt Wilfred de samenwerking.

 

Willemijn en Wilfred zetten hun handtekening. Ton Dijkstra / BDU

Exclusieve samenwerking tussen HCnieuws.nl en MeerBusiness
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief