Maak kennis met Mehmet Ayvaz: De drijvende kracht achter Corendon's culinaire ervaring!

Datum : 18-09-2023

Bij MeerBusiness zijn we altijd enthousiast om inspirerende mensen voor te stellen aan ons netwerk. Vandaag willen we je graag kennis laten maken met Mehmet, de Food en Beverage Director bij Corendon.

Over Mehmet
Met 27 jaar ervaring bij Corendon, waarvan 8 jaar bij Corendon Hotels, heeft Mehmet een indrukwekkende reis gemaakt. Hij begon als Food en Beverage Manager en groeide door zijn passie en toewijding uit tot Director. Mehmet is het levende voorbeeld van iemand die van het leven geniet - Bourgondisch, gezellig en altijd klaar voor een feestje. Want, zoals hij zegt: "Als je van hospitality en eten en drinken houdt, moet je karakter daar ook naar zijn. Als het tijd is om te genieten, dan genieten we volop!"

De Corendon-familie
Voor Mehmet is familie alles. Bij Corendon vervagen de grenzen tussen werk en privé, omdat iedereen als familie wordt beschouwd. Het doel? Iedereen zich thuis laten voelen en accepteren. 

Een ondernemer in hart en nieren
Mehmet is niet zomaar een director; hij is een ondernemer binnen de organisatie. Zijn kracht? Ondernemerschap. Hij ziet kansen waar anderen obstakels zien. En dat is precies de kracht van Corendon - een bedrijf dat misschien corporate lijkt, maar diep van binnen ondernemend is. 

Meer dan alleen een hotel
Bij Corendon hoef je je nooit te vervelen. Het Corendon Village Hotel is niet zomaar een hotel. Het is het meest faciliterende hotel van Nederland! Of je nu zin hebt in een duik in het zwembad, een workout in de sportschool, een koffie halen bij Starbucks, een film in de bioscoop of gewoon wilt genieten van het mooiste uitzicht op Schiphol vanuit de Skybar - Corendon heeft het allemaal. 

Altijd in beweging
Mehmet gelooft in constante groei en optimalisatie. Het is een uitdaging, maar dat maakt het juist zo leuk! Wij zijn verheugd je te kunnen mededelen dat Corendon vanaf 3 november 2023 5x per week rechtstreeks zelf naar Curaçao vliegt. Meer informatie hierover volgt snel.. 

Wij zijn trots om Mehmet als deel van het MeerBusiness netwerk te hebben. Zijn verhaal is een inspiratie voor ons allemaal!  Voor contact zoek Mehmet op in de MeerBusiness app. 

 

Maak kennis met Mehmet Ayvaz: De drijvende kracht achter Corendon's culinaire ervaring!
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief