STOER Bikes betreedt het wereldtoneel tijdens de World of eMobility Beurs in EXPO Greater Amsterdam

Datum : 26-09-2023

STOER Bikes betreedt het wereldtoneel tijdens de World of eMobility Beurs in EXPO Greater Amsterdam 

De Nederlandse fietsenfabrikant STOER Bikes is er klaar voor om de internationale markt te veroveren en zal zijn nieuwste aanbod presenteren tijdens de veelgeprezen World of eMobility beurs, die plaatsvindt in de EXPO Greater Amsterdam van 26 en 27 oktober.

Als toonaangevende fabrikant van elektrische fatbikes heeft STOER Bikes een reputatie opgebouwd voor het leveren van innovatieve, duurzame en hoogwaardige producten. Met een doordachte aanpak die design en functionaliteit combineert, staat het bedrijf bekend om het creëren van fatbikes die niet alleen functioneel zijn, maar ook de fiets ervaring naar een hoger niveau tilt.

 

Innovatie en Duurzaamheid voorop
Tijdens de beurs zal het team van STOER Bikes hun nieuwste modellen tonen die een unieke combinatie bieden van innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf heeft recentelijk zijn assortiment uitgebreid met fietsen die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals geïntegreerde versnellingen en slimme startonderbreking om de fietsen nog minder diefstal gevoelig te maken.

Samenwerkingen en Partnerschappen
Naast het presenteren van hun nieuwste productlijnen, zal STOER Bikes ook details onthullen over hun aankomende samenwerkingen en partnerschappen die gericht zijn op het bevorderen van groen vervoer en het stimuleren van duurzame stedelijke mobiliteit. Het bedrijf werkt samen met verschillende organisaties om nieuwe, baanbrekende oplossingen te creëren die het dagelijks leven van fietsers over de hele wereld kunnen verbeteren.

Een Toekomstgerichte Visie
STOER Bikes zet in op een toekomst waarin elektrische fatbikes een centrale rol spelen in het transportecosysteem. Met de lancering van nieuwe initiatieven streeft het bedrijf ernaar om de overstap naar duurzame mobiliteit te vergemakkelijken en consumenten aan te moedigen om milieubewuste keuzes te maken.

Bezoek de STOER Bikes Stand
Bezoekers van de World of eMobility beurs worden uitgenodigd om de stand van STOER Bikes te bezoeken, waar ze de gelegenheid zullen hebben om de fietsen uit eerste hand te ervaren en meer te leren over de visie van het bedrijf op de toekomst van groen vervoer. Het team van STOER Bikes kijkt ernaar uit om hun passie voor innovatie en duurzaamheid te delen met de wereld.

 

"STOER Bikes is meer dan een merk; het is een beweging. We zijn hier om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we ons verplaatsen”

Met het oog gericht op de toekomst, staat STOER Bikes klaar om de wereld te veroveren, één fatbike tegelijk. De World of eMobility beurs in de EXPO Greater Amsterdam markeert het begin van een opwindende nieuwe fase voor het bedrijf, waarin het streeft naar internationale groei en erkenning in de eMobility-sector.

Voor meer informatie over STOER Bikes en hun aanwezigheid op de beurs, bezoek https://worldofemobility.com/land-of-e-bikes/ of neem contact op met joeri@stoerbikes.com of contact Joeri via de MeerBusiness app.

STOER Bikes betreedt het wereldtoneel tijdens de World of eMobility Beurs in EXPO Greater Amsterdam
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief