Jubileumgala Boek: Uw Moment in de Schijnwerpers

Datum : 08-11-2023

Speciale Aanbieding voor Gala-genodigden

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol slaat de handen ineen met Inforegio om een jubileumboek te creëren dat net zo sprankelend en memorabel is als het gala zelf. Dit jaar vieren we niet alleen onze successen samen, maar leggen we ze ook vast in een prachtige uitgave.

Uw Gala-avond Vastgelegd
Ter ere van het James Bond gala op 8 december bieden we elke aanwezige een gratis halve pagina aan in dit exclusieve boek. Het is onze manier om dank te zeggen voor uw voortdurende steun en deelname.


Exclusieve Upgrade
Voor degenen die een nog grotere indruk willen maken, bieden we voor €250,- een volledige pagina plus een persoonlijk interview. Dit is een unieke kans om terug te blikken op uw successen in 2023 en uw verhaal te delen met de gemeenschap.

Vang de Essentie van 2023
Uw advertentie zal niet alleen uw onderneming schitteren maar ook worden omringd door de hoogtepunten en memorabele momenten van het afgelopen jaar. Uw onderneming wordt getoond tussen inspirerende foto's, quotes en verhalen van collega-ondernemers.

Belangrijke Data
Mis deze kans niet en markeer de deadline van 15 november in uw agenda voor het aanleveren van uw advertentiemateriaal.

Doe Mee
Bevestig uw deelname door te kiezen voor de gratis halve pagina of ga voor de volledige pagina met interview. Stuur uw materiaal voor de genoemde deadline naar marco@inforegio.nl en zorg dat studio@bootspat.nl in de cc staat.

Mis deze kans niet om te stralen in ons jubileumboek en reserveer uw plaats tussen de verhalen van succes en inspiratie op het James Bond gala.

Jubileumgala Boek: Uw Moment in de Schijnwerpers
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief