DJMiddelkoop wint Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 bij James Bond Gala

Datum : 09-12-2023

Haarlemmermeer, 9 december 2023 - In een schitterende James Bond-film setting, heeft DJMiddelkoop, een vooraanstaande speler in logistiek en transport, de prestigieuze Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 gewonnen. Dit gebeurde tijdens het glamoureuze James Bond gala, georganiseerd door MeerBusiness Haarlemmermeer, een hoogtepunt in de lokale zakenwereld.

Deze veelbelovende onderneming werd tijdens het gala op 8 december in het zonnetje gezet, een evenement dat bekend staat om zijn sprankeling en stijl. DJMiddelkoop, bekend om zijn innovatieve benadering in de logistieke sector, heeft zich onderscheiden door een uitzonderlijke bijdrage aan de lokale economie van Haarlemmermeer.

"We zijn door het dolle heen!", zei de Rob Middelkoop, CEO van DJMiddelkoop. "Deze prijs is een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons hele team in de transportindustrie." Ook Middelkoop senior gaf aan dat dit een plak is op vele jaren lang en hard werken.

Het gala, een evenement vol verrassingen en entertainment, weerspiegelde de spannende wereld van het ondernemerschap. Willemijn Jansen, directeur van MeerBusiness Haarlemmermeer, benadrukte het belang van dergelijke evenementen: "We zijn trots op DJMiddelkoop en alle genomineerden. Zij zijn de drijvende krachten achter onze bloeiende lokale economie."

Met het winnen van deze prijs, vestigt DJMiddelkoop zich nog meer als een leidende kracht in de regio Haarlemmermeer en een inspiratie voor toekomstige ondernemers. Gefeliciteerd, DJMiddelkoop, op naar nog meer succes!

De winnaar van de Ondernemingsprijs kan zich opgeven voor de verkiezingen van de prijs van Noord-Holland.

DJMiddelkoop wint Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 bij James Bond Gala
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief