Databescherming: uitdaging of kans?

Datum : 24-01-2024

 

Ondernemers, let op! De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is meer dan een formaliteit; het is essentieel voor de veiligheid van je klantgegevens en de reputatie van je bedrijf.

Voel je je overweldigd door de complexiteit ervan? Geen zorgen, MKB Privacy Support is hier om te helpen! Met onze op maat gemaakte privacy scan krijg je helder inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat met betrekking tot de AVG. Deze scan is de eerste stap naar volledige compliance, zonder de hoofdpijn van het zelf uitzoeken. 

Na de scan bieden we een duidelijk plan van aanpak, specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Dit omvat stap-voor-stap begeleiding, planning en kostenoverzicht. En ik ben er om je dagelijks te ondersteunen waar nodig. 

Investeer nu in deze bescherming om grotere kosten en reputatieschade door datalekken te voorkomen. Als speciale introductie bied ik deze scan aan voor slechts €450,- voor het klein bedrijf (mKb)  en €950,- voor het midden bedrijf (Mkb). 

Neem contact op via jos@mkbprivacysupport.nl voor een gratis eerste gesprek. Zorg dat je AVG-proof bent en focus je weer op je passie: ondernemen! 

 

Jos van MKB Privacy Support

Klik hier voor de website en meer info.

 

Databescherming: uitdaging of kans?
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief