Een Historisch moment met een lach en een traan: Welkom Dunweg Uitvaartzorg!

Datum : 29-01-2024

Bij MeerBusiness hebben wij groot nieuws om met jullie te delen!

Maak kennis met onze nieuwste Founding Partner, en niet zomaar één: Dunweg Uitvaartzorg, onder leiding van Alexander Van der Pijl en Denzel van der Pijl!

Alexander, bekend als de founder van het tweede uur, heeft zich met hart en ziel ingezet voor MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol de afgelopen twee jaar. Zijn bijdrage was dusdanig dat we besloten hebben deze Partner te kronen tot Founding Partner - een primeur in de geschiedenis van MeerBusiness!

Nu, we weten wat je denkt: "Uitvaartzorg als partner, is dat niet een beetje... vreemd?" Maar  Dunweg is er niet alleen bij overlijden maar ook bij het leven. Het contact met- en de verbinding tussen mensen is bijzonder belangrijk. Dat vinden wij ook terug bij Meerbusiness. 

Bereid je voor op een samenwerking die niet alleen uniek is, maar ook vol verrassingen zit. Want met Alexander en Dunweg Uitvaartzorg weet je nooit wat voor creatieve en inspirerende ideeën ze meebrengen. Zo is een hun nieuwste project; De Digitale Kluis. 

Deze service van Dunweg is een ‘digitale schoenendoos’ waar je al je relevante persoonlijke informatie veilig en zorgvuldig kunt uploaden en die altijd bereikbaar is. Zo is Dunweg dus ook tijdens jouw leven relevant. Zeker voor ondernemers is de Digitale Kluis een goede oplossing.

Een warm welkom aan Alexander, Denzel en het hele team van Dunweg Uitvaartzorg en de Digitale Kluis. Wij kijken uit naar de bijzondere momenten en de onvergetelijke herinneringen die we samen gaan creëren!

Een Historisch moment met een lach en een traan: Welkom Dunweg Uitvaartzorg!
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief