Partner News: Welkom VINRO Beveiliging B.V.

Datum : 25-04-2024

Partner News!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat VINRO Beveiliging B.V. de nieuwste partner van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol is geworden. Een warm welkom Victor Pourchez, Ruben Piet en team!

VINRO Beveiliging onderscheidt zich door het integreren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen met een gastvrije benadering, waardoor ze de perfecte partner zijn.


Noteer ook alvast 5 juni in jullie agenda's! VINRO zal o.a. aanwezig zijn op de Haringparty, waar jullie meteen kennis kunnen maken met onze nieuwe aanwinst. Dank aan VINRO Beveiliging voor het vertrouwen en de mogelijkheden die deze nieuwe samenwerking biedt.

We kijken uit naar wat we samen kunnen bereiken.

 

Meer over VINRO Beveiliging
Veiligheid en hospitality op uw evenement of locatie, goed geregeld zonder gedoe.Precies dat doen wij, bij VINRO Beveiliging. Door jarenlange ervaring begrijpen onze mensen wat nodig is, waar extra aandacht aan moet worden besteed. Wij regelen dat de beveiliging en service naadloos aansluiten bij uw organisatie en bedrijfsprocessen. Ons ervaren en klantgerichte team van beveiligers en servicemedewerkers staan voor u klaar.

Een klantgericht team voor beveiliging en service
Beveiliging is meer dan alleen de veiligheid waarborgen op uw locatie, het is ook het gevoel van veiligheid geven aan uw medewerkers en bezoekers. Daarvoor kunt u op VINRO Beveiliging rekenen. Onze professionele medewerkers zijn klantgericht en wij selecteren daaruit de juiste mensen voor uw event of locatie. Zodat ze passen in de omgeving en bij uw doelgroep. Beveiliging en service ineen, en altijd met een glimlach.

VINRO Beveiliging: alles voor een veilige omgeving
VINRO Beveiliging kijkt verder dan alleen het evenement of de locatie zelf. Wij houden rekening met uw wensen en maken vervolgens een beveiligingsplan op maat. Daarbij voeren we ook uitgebreide risicoanalyses uit, dienen vergunningsaanvragen in, voeren de coördinatie met alle betrokken partijen zoals gemeente en politie en implementeren de benodigde maatregelen. Zo creëren we een veilige omgeving voor u, uw gasten en medewerkers.

Preventie en daadkracht
Ongewenste situaties voorkomen heeft altijd de voorkeur. Daarom handelen wij preventief, al vanaf het beveiligingsplan maar ook met de inzet van onze beveiligers en servicemedewerkers. Hun aanwezigheid werkt al risico verlagend en geeft uw gasten en medewerkers een veilig gevoel. En is optreden toch eens nodig, dan voorziet onze daadkrachtige aanpak daarin met ervaren en goed getrainde beveiligers.

Eén contactpersoon, heel veel oplossingen
Wij werken nauw samen met Risk Safety; gespecialiseerd bedrijf in veiligheid. Door deze samenwerking kunnen we nog meer oplossingen bieden dan alleen beveiliging en services. Ook voor de inzet van onder andere brandwachten, EHBO-teams en andere veiligheidsdiensten kunt u bij ons terecht. Via uw vaste contactpersoon van VINRO, want dat werkt wel zo goed.

Kom in contact via info@vinro.nl, via de website: https://www.vinro.nl of natuurlijk in de MeerBusiness app!

Partner News: Welkom VINRO Beveiliging B.V.
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief