Partner News: Loogman Carwash!

Datum : 31-05-2024

Wij zijn trots om Loogman Carwash te verwelkomen als onze nieuwste Partner bij MeerBusiness!

Welkom Susanne Z., Arie Jaap van Rijn, Kees Yzebaart en team!

Loogman Carwash is begonnen in 1959 met een enkel tankstation in Aalsmeer, groeide Loogman uit tot een keten van acht state-of-the-art wasstraten verspreid over de Randstad, met locaties in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Rotterdam en Utrecht.

Elk bezoek aan een Loogman wasstraat laat klanten weer trots wegrijden, glimmend van tevredenheid. Hier gaat de MeerBusiness mini zeker van genieten!

Loogman staat bekend om zijn innovatieve aanpak, is er iemand al eens door de Helloween wasstraat gereden bijvoorbeeld?

Het team is druk bezig met het ontwikkeling van een nieuw product speciaal voor de zakelijke markt, en zal binnenkort aan het netwerk van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol worden voorgesteld. Welkom bij de familie, ook namens onze bestaande Members en Partners

 

Bij Loogman Carwash staat de kwaliteit van jouw waservaring centraal. Brandschoon, zo zien wij alle auto’s dan ook het liefst. Als familiebedrijf met een rijke geschiedenis en diepgewortelde passie voor auto’s, weten wij namelijk als geen ander hoe we jouw auto moeten verwennen, zodat jij weer trots de weg op kan! 

Wij maken het verschil, iedere wasbeurt weer! 

Dit doen wij door middel van acht hypermoderne wasstraten, stofzuigpleinen die van alle gemakken zijn voorzien, Binnenreinigen op de lopende band, doe-het-zelf wasboxen en bovenal kundige collega’s, die altijd voor je klaar staan. Daarnaast bieden we op enkele locaties ook mogelijkheden tot tanken en elektrisch laden.

 

Partner News: Loogman Carwash!
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief