Genieten van haring onder de vleugels van de Corendon Boeing

Datum : 05-06-2024

HCNieuws:

HAARLEMMERMEER Dit jaar vond de traditionele haringparty van MeerBusiness plaats onder de vleugels van een Boeing bij Corendon. Nadat burgemeester Schuurmans de officiële openingshandeling had verricht was het woord aan de Dennis Warmerdam. 

De hockeyer, die zijn carrière begon bij De Reigers in Hoofddorp, overleefde een zeldzame vorm van kanker. Hij schreef het boek ‘Zo niet, dan toch’ dat lezers moet inspireren om vooral naar zichzelf te luisteren. Tijdens de haringparty hield Warmerdam een motiverend verhaal richting de massaal aanwezige Haarlemmermeerse ondernemers. 

Willemijn Jansen, directeur van MeerBusiness, kijkt terug op een onvergetelijke dag en was hoofdspreker Dennis Warmerdam het hoogtepunt. “Hoe hij zijn verhaal weet te vertellen. Kippenvel krijg ik daarvan. Verder natuurlijk een grote dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: het topteam van Corendon, mijn team en natuurlijk alle gasten. Op naar de volgende 20 jaar vol samenwerking en groei!” 

Ondernemers uit Haarlemmermeer kregen tijdens het evenement volop de kans om nieuwe contacten te leggen. Er was live muziek, alcoholische versnaperingen én natuurlijk haring.

---

Willemijn Jansen - Directeur MeerBusiness:

Wat een magische dag was het op de MeerBusiness Haringparty, powered by Corendon! De zon scheen, de sfeer was uitgelaten, en het enthousiasme van iedereen maakte het tot een onvergetelijk evenement.Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid en bijdragen aan het succes van deze dag.

De foto's staan online en zijn te bekijken via deze link: Foto Gallery MeerBusiness Haringparty. 
Met dank aan onze fotografen: WV Productions en Take A Picture Photography.

Wij zijn verheugd om de aftermovie met jullie te delen! Bekijk de highlights van deze fantastische dag vol netwerken, heerlijke haring, en onvergetelijke momenten. In de aftermovie onder andere:
Onze burgemeester, Marianne Schuurmans-Wijdeven, die zegt: "We hebben veel ondernemers die tegen uitdagingen aanlopen, en op een evenement zoals dit kunnen ze die met elkaar bespreken onder het genot van een borrel of een hapje. Dat zijn de momenten dat je de beste dingen met elkaar deelt."

Onze hoofdspreker, Dennis Warmerdam: "Het zijn allemaal actieve ondernemers, jonge ondernemers, denken altijd oplossingsgericht, zo ken ik ze, dus dat is een mooie groep."

En natuurlijk ikzelf, helemaal trots en sprakeloos, vol bewondering en genietend van het succes dat we met elkaar hebben neergezet!

 

Lidmaatschap actie tot 21 juni
Voor de niet-leden onder ons hebben we een speciale actie die geldt tot 21 juni: Schrijf je in bij MeerBusiness als lid en betaal slechts €100 voor de rest van het jaar. Klik hier voor meer info en aanmelden. 

Liever VIP? Plan hier een call in om te kijken wat een Partnership voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

Bekijk hier de aftermovie, gemaakt door HCNieuws

Genieten van haring onder de vleugels van de Corendon Boeing
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief