5 redenen om lid te worden van MeerBusiness

  1. Staan uw resultaten onder druk? Kost het moeite om nieuwe opdrachten of nieuwe klanten te werven? Heeft u het gevoel dat u er steeds vaker alleen voor staat?
  2. Is het lang gelden dat uw netwerk u aangenaam verrast heeft met een belangrijke bijdrage? Levert uw huidige netwerk structureel weinig op en heeft u het gevoel dat deelname aan netwerk- en business clubs matig tot slecht rendeert?
  3. Heeft u de afgelopen jaren weinig tijd geïnvesteerd in uw eigen ontwikkeling en heeft u het gevoel dat uw kennis en vaardigheden niet meer helemaal aansluiten bij de alsmaar complexer wordende omstandigheden?
  4. Heeft u behoefte aan meer en vooral beter contact met andere ondernemers of directeuren of bestuurders? Heeft u hen ook iets te bieden en vindt u het leuk om andere mensen te helpen?
  5. Gelooft u dat als u meer mensen helpt, meer mensen u zullen helpen? Deelt u onze mening dat door te geven aan je netwerk, het netwerk jou steeds meer zal geven en daardoor steeds effectiever voor je gaat werken? 


Als u meer dan drie vragen met ‘Ja' heeft beantwoordt dan is het raadzaam om direct lid te worden van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. 

Abonneer op onze nieuwsbrief