MeerBusiness op bezoek bij de Tweede kamer

Datum : 20-10-2022 12:30

Op uitnodiging van de VVD 2e Kamerfractie brengt een delegatie van MeerBusiness Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer  & Schiphol een werkbezoek aan de (tijdelijke) Tweede Kamer in Den Haag. Wij zijn uitgenodigd om op donderdag 20 oktober a.s. in de middag mee naar Den Haag te komen.Deelnemers aan het Miljoenennotaontbijt op 21 september 2022 hebben voorrang bij te veel aanmeldingen

 

 

Programma 20 oktober:
12.30 uur  Ontvangst met een broodje bij Moore MTH, Jonckerweg 20  Noordwijk op het Bedrijvenpark ‘s-Gravendijck / Space Business Park
13.30  uur                       Vertrek naar Den Haag, vanzelfsprekend met een luxe bus van Brouwer Tours (want MeerBusiness members moeten luxe vervoerd  worden dus kom je al gauw bij Brouwer tours terecht) er is voldoende parkeerruimte voor uw auto op het bedrijvenpark.
14.30  uur                       Melden en inschrijven ingang Tweede Kamer aan de Bezuidenhoutseweg 67. 
15.00  uur                       Ontvangst Tweede Kamer, locatie fractiekamer VVD.  Gesprek met Kamerlid Hawre Rahimi, woordvoerder MKB en ondernemen.
16.00  uur                       Start rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer en bezoek aan de publieke tribune.
17.00 uur borrel in NieuwspoortCirca
17.45uur               Terugreis naar Noordwijk en indien gewenst een uitstekend afsluitend gezamenlijk diner in Oude Dykhuys Lisserbroek.

Bij eigen vervoer is parkeren mogelijk in de Parking Bezuidenhoutseweg 67 ( B67) tegenover de Malietoren vanwaar het enkele  minuten lopen is naar het Binnenhof. Wij willen je verzoeken je deelname z.s.m., maar uiterlijk 1 oktober a.s., te willen bevestigen door een E -mail te zenden naar db@meerbusiness.nl  Aan deze uitnodiging zijn voor MeerBusiness members geen kosten verbonden, m.u.v. het diner dat voor eigen rekening is. Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen.  

De afspraak met de VVD fractie is gemaakt onder voorbehoud van eventuele politieke crisissituaties. Wij vroegen voormalig Tweedekamerlid Erik Ziengs naar zijn ervaringen. Op zijn antwoord kunnen wij alleen maar trits zijn: MeerBusiness is het schoolvoorbeeld van een club die in staat is de verbinding te leggen met de politiek. De jaarlijkse bezoeken van MeerBusiness aan de Kamer waren voor mij als toenmalig woordvoerder MKB  een bron van inspiratie. De vragen die ik tijdens zo’n bezoek kreeg, zorgden er mede voor dat de problemen maar ook de kansen die ondernemers zien, onder de aandacht kwamen.   De tegenbezoeken aan de regio waren dermate interessant dat veel collega’s uit de fractie graag aanhaakten bij deze bezoeken.  De organisatie was zoals altijd perfect geregeld door Wim Kruyt en Frans van der Riet. Ik denk daar nog vaak aan terug. En uiteraard werkte ik dan ook graag mee om ook in het nieuwe onderkomen van de Tweede Kamer een bezoek te arrangeren. De woordvoerder MKB, Hawre Rahimi, toonde zich direct enthousiast om deze inspirerende club te ontvangen. Ik had overigens niet anders verwacht. Hawre is heel enthousiast begonnen als Kamerlid en toont een warm hart voor het MKB. Adviezen hoef ik hem dan ook niet mee te geven. Hij weet om te gaan met ondernemers en zal ongetwijfeld met hetzelfde enthousiasme u ontvangen in de Tweede Kamer. En bij het drankje na afloop in het internationaal Perscentrum Nieuwspoort zult u dat vast bevestigen aan mij.   Erik Ziengs De brug tussen ondernemer en politiek (Voorheen VVD fractielid 2010-2021)

U kunt zich hier aanmelden.
Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief