PowerVrouwen lunch 2024

Datum : 08-03-2024 11:30

Voor alle ondernemende powervrouwen!

Dit exclusieve evenement, bedoeld voor een selecte groep van 30 tot 40 vrouwen, staat volledig in het teken van samenzijn, inspiratie, en verbinding. Deze dynamische lunch is ontworpen om de invloed en kracht van vrouwen in de zakenwereld te vieren. Het biedt een unieke kans om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen, en te discussiëren over onze rollen als leiders en vernieuwers.

Details event
Wanneer: 8 maart
Waar: Corendon Plaza, Badhoevedorp
Tijd: 11:30 - 14:00
Kosten MeerBusiness Partners: Gratis
Kosten Members MeerBusiness: €20,-
Kosten niet-leden / genodigden: €45,-

Sprekers van de Dag
Marja Ruigrok, met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt van het bedrijfsleven tot de politiek. Als voormalig succesvol ondernemer en oprichter van Ruigrok Onderzoek & Advies, en nu als wethouder, zet Marja zich in voor economische ontwikkeling, innovatie, en duurzaamheid. Haar verhaal is een bron van inspiratie en toont de veelzijdigheid en toewijding die nodig zijn voor maatschappelijke vooruitgang.

Günay Uslu, oud staatssecretaris en nu de CEO van Corendon, een prominente naam in de reis- en luchtvaartindustrie. Met haar achtergrond in culturele studies en ervaring in diverse managementrollen binnen Corendon, belichaamt Günay de essentie van leiderschap en het belang van een heldere visie in de dynamische wereld van toerisme en gastvrijheid.

Moderator van de Dag
Saskia Gans, sinds 2003 heeft Saskia succesvol haar eigen adviespraktijk opgebouwd en daarmee een topreputatie verworven in een breed netwerk in zowel de profit- als non-profit sector. Inmiddels heeft zij duizenden individuen, teams en organisaties voorzien van maatwerkadvies en begeleiding in zakelijke en persoonlijke vraagstukken. Haar focus ligt op consciëntieuze ondernemers, leiders/ bestuurders, experts en toptalenten in diverse branches, met een eigen missie en hoge drive.


Wat kun je verwachten?
Naast de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden, biedt deze lunch je de kans om je te laten inspireren door de verhalen en ervaringen van onze sprekers en andere aanwezigen. Het is een moment om te reflecteren op onze eigen paden en om nieuwe perspectieven en ideeën op te doen die ons verder kunnen helpen in onze carrières en persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden niet meer mogelijk, event is uitverkocht. Aanmelden voor de reservelijst? mail naar info@meerbusiness.nl


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende middag vol verbinding, inspiratie, en empowerment.

 

Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief