Bedrijfsbezoek Spaarnegasthuis Hoofddorp

Datum : 03-10-2024 16:30

Bedrijfsbezoek Spaarne Gasthuis Hoofddorp - Ontdek de Achter de Schermen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een uniek bedrijfsbezoek hebben georganiseerd bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Dit is een geweldige kans om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te leren over de werking van dit belangrijke ziekenhuis.

Het Spaarne Gasthuis was een van de twee goede doelen was tijdens de Haringparty op 5 juni. Tijdens dit bezoek zullen we meteen zien wat ze hebben gedaan met hun donatie.

Samen met MeerBusiness Duin en Bollenstreek nodigen we je uit voor dit exclusieve evenement. We hebben een interessant en informatief programma samengesteld.

Datum: 3 oktober

Programma

16.30 uur - Inloop: Ontvangst met koffie en thee.

17.00 uur - Start Programma: Een plenaire sessie met informatie over het ziekenhuis en de stichting Vrienden van Spaarne Gasthuis.

17.30 uur - Hapje en Drankje: Geniet van een selectie heerlijke hapjes en drankjes.

18.00 uur - Rondleiding: Een exclusieve rondleiding achter de schermen. Bezoek de centrale sterilisatieafdeling, een OK-kamer, de oncologieafdeling en ontdek wat er allemaal gebeurt binnen het ziekenhuis.

 

Aanmelden
Mis deze unieke kans niet om meer te leren over het Spaarne Gasthuis en waardevolle connecties op te doen. Aanmelden kan eenvoudig via de MeerBusiness app. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief