Jonge OndernemerPrijs Bollenstreek

Datum : 13-04-2023 17:00

Heel voorzichtig en best wel stilletjes maar voor iedere jonge ondernemer een mooi signaal is dinsdag 23 augustus tijdens het Business & Bites Bollenstreek event het startschot gegeven voor de volgende Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2023. Bollenstreek is de streek van Leiden t/m Haarlem en MeerBusiness rekent Haarlemmermeer voor de prijs tot de Bollenstyreek, dus Haarlemmermeerders doe mee!!

Op 13 april 2023 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de vierde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst! Dus ben je jong of al véél ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt.

AANMELDINGSFORMULIER
Hoe werkt het?
Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert uiteindelijk drie genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf .Uit deze drie genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op 13 april 2023 bekend gemaakt wordt. Bedrijven of ondernemers uit de Duin & Bollenstreek  en Haarlemmermeer die na 1 januari 2019 zijn gestart en/of ingeschreven zijn bij de KvK kunnen aan deze verkiezing deelnemen.
Aanmelden kan tot 31 december 2022.Twijfel je? Gewoon even reageren!

De winnaars van de Jonge OndernemersPrijs zijn
-2018 Serdar en Daphne Tolenaar van PLUS Tolenaar Hillegom
-2019 Suzan Schouten, Youngpwr Noordwijk,   
-2020-2021 afgelast wegens Corona finalisten door naar finale
-2022-2022 Jolanda Volkenrijk van Brownies & Downies uit Noordwijkerhout en Dennes Need van Last Mile Express Lisse

De Jury van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
- (voorzitter) Rik Balder, Boekuwzending.com, bezorgt uw zending wereldwijd met een glimlach
- Miranda Ruigrok , MKB adviseur Rabobank Bollenstreek,
- Angela van Dorssen,  internationaal gecertificeerd coach en teamcoach.
- Paulette Timmerman van Economic Board Duin & Bollenstreek
- Peter Steenbergen advocaat bij Steenbergen Agri-legal en Steenbergen Incasso
- Ingrid Kuijt Sales & accountmanager Provalu
- Max Uphoff directeur BLIJLES 

Ook de uitreiking van de MeerBusiness Students Award.
In april  tijdens de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs wordt niet alleen de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Ook de studenten van het Fioretticollege kunnen meedingen naar de MeerBusiness Students Award. Een avond met diverse optredens, een 4 gangen diner en ijs toe.

 

Leerlingen van het Fioretti College Hillegom moeten voor hun studie een bedrijf starten. Dat betekent; taken verdelen, aandeelhouderskapitaal bijeenbrengen,  een bedrijf starten, een product kiezen en verkopen, btw afdragen, boekhouding verzorgen en aan het eind van het schooljaar het bedrijf weer liquideren.
Ook dit jaar kan het best opererend team meedingen naar de MeerBusiness Students Award. In  december verkopen de teams hun producten o.a. bij de jaarlijkse kerstnetwerkbijeenkomst voor ondernemers in het Fioretticollege Hillegom en in februari 2023 is de raadszaal van de gemeente Hillegom het podium waarop de teams hun bedrijfs- en productkeuze moeten verdedigen voor een uit 5 juryleden bestaand gezelschap.

De juryleden van de MeerBusiness Students Award:
- Jan van Rijn, wethouder gemeente Hillegom
- Mariska Kleiss senior Marketing officer DMN Westinghouse
- Paul de Vlieger, Journalist Haarlems Dagblad
- Dennis Kortekaas namens Fiorettti Hillegom 
- Frits Gidding Volvo Stern Hillegom
- Daniel Duindam voorzitter Ondernemend Hillegom/directeur Doe.reclame 
- Carla Kruyt MeerBusiness

Grand Finale 13 april 2023
De uitreiking van deze inmiddels prestigieuze prijzen  vindt plaats tijdens de Grand finale op 13 april 2023. Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige en interessante avond dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars.

Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 599.-- excl. Btw (incl 2 studenten Fioretti finalisten) Kosten per persoon €  125 excl. Btw. De ambassadeurs van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek zijn:Hans van Schie accountant bij Moore MTH
Willem Heemskerk voorzitter Bloemencorso Bollenstreek
Dennis van der Voort Kien Advies

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief