Jury Ondernemersprijs 2017 hield haar eerste overleg

Datum : 30-07-2017


 

De jury bijeen onder leiding van wethouder/juryvoorzitter Ap Reinders: “Er worden dit jaar liefst vier bedrijven genomineerd.”
Foto: Advance Photography.
 

Hoofddorp - In de werkkamer van wethouder Ondernemerszaken Ap Reinders kwamen onlangs de juryleden bij elkaar die zich dit jaar inzetten om de bedrijven, die zich voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2017 gaan aanmelden, objectief en ter zake kundig te boordelen. "En wie tot de vier genomineerden gaat behoren, worden door ons bezocht," aldus juryvoorzitter Reinders. 

MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma verwacht voor de komende editie weer flink wat aanmeldingen: "Je ziet gewoon dat het in Haarlemmermeer economisch gezien steeds beter gaat en dat veel ondernemingen succesvol draaien. Als eigenaar wil je dat graag laten zien dus is het logisch dat je probeert om dit jaar de Ondernemersprijs 2017 te scoren. Want laten we eerlijk zijn: je mag toch best trots zijn op jouw bedrijf wanneer dat succesvol is? Dat is niet alleen goed voor jou als eigenaar maar ook voor het team medewerkers."

 

Lex Vonk en Andrea van de Graaf: “Veel ondernemers hebben de grootste pijn van de financiële crisis achter de rug.”
Foto’s: Advance Photography.

 
Inschrijven tot 15 september
Reinders onderstreept het belang van het meedoen: "Ook al kom je straks niet bij de vier genomineerden op het podium, het is zondermeer nuttig om zo'n inschrijvingsformulier in te vullen. Je houdt je dan zelf ook de spiegel voor: waar sta ik met mijn onderneming, waar wil ik naar toe binnen vijf jaar. Is mijn visie nog realistisch. Kortom: de criteria die wij hebben opgesteld om mee te doen zijn voor iedere eigenaar van een bedrijf interessant."
Jurylid Andrea van de Graaf (directeur van Tegenstroom): "Het gaat echt niet alleen om duurzaamheid ook al is dat vandaag de dag erg belangrijk maar onderwerpen als visie, durf, doorzettingsvermogen en nog veel meer komen aan de orde. Bij het invullen van zo'n inschrijvingsformulier word je als ondernemer ook weer eens geconfronteerd over de wijze waarop jij je bedrijf leidt. Dat kan heel verfrissend werken."
Medejurylid Lex Vonk, (algemeen directeur van AM Match) is het met de zienswijze van Van de Graaf volstrekt eens: "Ik heb als voormalig manager bij de Rabobank veel ervaring opgedaan met allerlei soorten bedrijven, groot en klein. Ook de moeilijke periode tijdens de financiële crisis is mij bekend maar het is geweldig te ervaren dat veel ondernemers in Haarlemmermeer en de regio uit het dal aan het klimmen zijn. Dan is het een uitdaging om je in te schrijven voor de komende Haarlemmermeerse Ondernemersprijs 2017."
En Tolsma tot besluit: "Tot medio september kunnen ondernemers zich melden om het inschrijvingsformulier aan te vragen bij MeerBusiness. Klik op info@meerbusiness.nl voor informatie of bel mij op 06 11 77 86 40. Op 15 december is het jaarlijkse grote Ondernemersgala in black tie. Daarover binnenkort meer."

Jan van Grondelle. 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief