"BLS Reclame kreeg door de Award een extra opsteker"

Datum : 20-08-2017

Ondernemersprijswinnaars 2016 Dennis en Cindy Been:
"BLS Reclame kreeg door de
Award een extra opsteker"
 

Cindy en Dennis Been ontvangen stralend de Award 2016 uit handen van burgemeester Theo Weterings.
Foto: Advance Photography.

 

Nieuw-Vennep - Het succesvolle familiebedrijf BLS Reclame in Nieuw-Vennep timmert al decennialang letterlijk langs de publicitaire weg met alle vormen van reclame, zowel voor binnen als buiten, XL prints, beletteringen en lichtmastreclames. Vorig jaar deden zij mee aan de Haarlemmermeerse Ondernemersprijs 2016 en gingen er tijdens het MeerBusiness Gala afgelopen december meteen met de hoofdprijs van door. "Een enorme extra opsteker richting onze klanten maar ook voor ons team, " aldus de gelauwerde eigenaren.

Het energieke ondernemersechtpaar Dennis en Cindy Been vonden het destijds een mooi moment om de inschrijvingsformulieren in te vullen en die naar de jury te sturen. "Flink wat werk want je wilt je uiteraard zo goed mogelijk presenteren," aldus Cindy, die samen met haar echtgenoot en salesmanager Jan Schalk er een avondje voor hadden uitgetrokken om de vragen te beantwoorden. "Weet je, je doet het niet alleen voor jezelf maar ook voor je medewerkers want als je genomineerd wordt, dan kom je volop in de publiciteit, laat staan als je die felbegeerde Award wint," weet Dennis. 

Waardering
Frappant genoeg stond het Vennepse familiebedrijf in de finale met nog twee andere Haarlemmermeerse familiebedrijven op het podium. Dennis: "Deze prijs was en is nog steeds een pluim voor onze werkzaamheden waarvan wij al jaren weten dat die gewaardeerd worden door onze klanten maar wij werden daarin nog eens extra bevestigd door het oordeel van de jury die ons met de Award beloonde, mede nadat de juryleden ons bedrijf hadden bezocht als onderdeel van het juryproces."
Cindy: "De uitreiking was best een spannend moment want ook de andere genomineerde bedrijven hadden de finale bereikt maar er kan er maar eentje winnen en gelukkig waren wij dat. Maar ook onze medewerkers deelden in de feestvreugde want we hebben de maandag daarop een party gegeven en ook de reacties van onze klanten waren hartverwarmend. Daarnaast hebben we ontzettend veel publiciteit gekregen zowel via de nieuwssite van MeerBusiness als in de lokale media en dat leverde nieuwe opdrachtgevers op."


Nu al inschrijven

 

Dennis en Cindy Been met salesmanager Jan Schalk (r): “Wij raden elk bedrijf aan, groot of klein, om in te schrijven.”
Foto: Advance Photography.

 
MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma kijkt alvast reikhalzend uit naar het moment dat op 15 december aanstaande de Ondernemersprijs 2017 wordt uitgereikt: "De inschrijvingsperiode is open en we hebben al diverse interessante MKB-bedrijven op de lijst staan. Ook is de jury samengesteld waarover voorzitter en wethouder Ap Reinders de komende periode via deze nieuwssite nog het nodige gaat vertellen. Tot nu toe stonden er elk jaar drie genomineerden op het podium maar vanaf nu worden dat er vier, dus hebben ondernemers meer kans om tot de laatste vier door te dringen."
Voor Dennis en Cindy Been is het duidelijk: "Als ondernemer in Haarlemmermeer moet je gewoon meedoen. Je hoeft er geen bekend bedrijf voor te zijn, zoals je zag toen ingenieursbureau Lo Minck Systemen uit Lisserbroek in 2015 de Award binnenhaalde. De jury oordeelt over serieuze informatie omtrent jouw bedrijf, dus wat je doet, hoe je werkt, wat je visie is, hoe maatschappelijk betrokken je bent en meer van dit soort zaken. En als je tot de finale doordringt dan ben je in elk geval verzekerd van de nodige media-aandacht. Onze conclusie is helder: ondernemers in de polder doe mee en schrijf je in voor de Ondernemersprijs 2017."


Jan van Grondelle 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief