Tweede editie Intertraining Netwerk- en Mosselparty

Datum : 11-09-2017


 

 

Aanstaande dinsdag 12 september kunt u als ondernemer weer goede connecties maken tijdens de tweede editie van De Intertraining Netwerk- en Mosselparty. Vanaf 17.00 bent u van harte welkom bij Bar- Steakhouse d’Oude Molen, waar een drankje en heerlijk verse mosselen voor u klaar staan.

Shuttle-service en taxi
Omdat de parkeergelegenheid bij Bar-Steakhouse d’Oude Molen beperkt is, kunt u uw auto parkeren op het terrein van IJsclub Nieuw-Vennep en Omstreken (Zuiderdreef 2, 2153 CL Nieuw-Vennep). Met de shuttle-service van Doelen Coach Services wordt u vervolgens van en naar de locatie gebracht. Ook stellen zij taxi's beschikbaar voor mensen die liever niet zelf naar huis rijden (eigen rekening).

Niet in de regen
Vorig jaar was het evenement een groot succes waar veel ondernemers uit de regio op af kwamen. Toen was het 30 graden, dit jaar waarschijnlijk niet ;-). Toch staat u ook dit jaar bij ons zeker niet in de regen en zal het daarom ook niet minder gezellig worden. Dus… tot dinsdag!

Kaarten bestellen
Wilt u aanwezig zijn bij dit grote lokale netwerkevenement maar heeft u nog geen kaarten? Wees er dan snel bij, vol = vol! https://goo.gl/uCxiD1

 

 
 

Abonneer op onze nieuwsbrief