Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
  • Fietsen voor de Dirk Kuyt Foundation bij Radisson Blu Palace Hotel
Fietsen voor de Dirk Kuyt Foundation bij Radisson Blu Palace Hotel

Op 17 november stappen enthousiaste sporters op de spinningsfiets in Noordwijk. Het Vitality Fitness Center, onderdeel van het Radisson Blu Palace Hotel, pakt de draad weer op en organiseert na 3 jaar afwezigheid weer een spinningsmarathon voor het goede doel. Na de vele successen van het evenement kon een vervolg niet uitblijven. “Het werd gemist in de regio” aldus Thomas de Kluiver van het Vitality Fitness Center. Dit jaar is er gekozen voor de Dirk Kuyt Foundation. De stichting ondersteunt de gehandicaptensport. Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn!


Op 17 november stappen de spinners op de fiets. “Enkele sportievelingen stappen alleen op de fiets maar de meeste sporters vormen een team. Samen gaan we ons 4 uur lang in het zweet werken om de sponsoren trots te maken en afsluitend de cheque te overhandigen”. De deelnemers betalen een vast bedrag voor een fiets maar worden daarnaast uitgedaagd om een hogere financiële bijdrage te leveren. “De meest fantastische initiatieven hebben we al gehoord – ouderwets met de pet rond gaan in de buurt maar ook klusjes die tegen een vergoeding worden gedaan en wat wordt overgemaakt voor het evenement. Daarnaast organiseren we tijdens het evenement een loterij en zijn er massages mogelijk om de fietskuiten los te maken. Beide tegen betaling om meer geld op te halen voor de Dirk Kuyt Foundation” geeft Thomas aan.


Gedurende de dag vindt er zowel muzikaal als inspirerend entertainment plaats. Zo zal Frenk the Tank de zaal opzwepen met muzikaal drumgeweld. Maar ook Rolstoeldans duo Kelvin Pels en Cindy Roelofsen zijn aanwezig en laten de kunst van het rolstoeldansen zien.
Corrie van Hugten, voorzitter van de Stichting Rolstoeldansen Nederland; “Wij dragen graag ons steentje bij aan dit evenement om mensen kennis te laten maken met het rolstoeldansen. We hebben in Nederland diverse op zeer hoog niveau dansende duo’s die wereldwijd succes boeken. De Dirk Kuyt Foundation steunt ons al jaren en indien een gelegenheid zich voordoet doen wij graag iets terug!”.


Er zijn nog fietsen beschikbaar en aanmelden is simpel.

Ga naar de volgende website en schrijf u in;
www.vitalityfitness.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de fitness club via 071 365 3020 of vitalityfitness@palacehotel.nl

 
Aanmelden
Agenda
13-11-2019 MB Partnerdiner Radisson Blu Palace Hotel
15-11-2019 2e editie Ondernemer in de klas
21-11-2019 MB Beaujolaisparty
21-11-2019 4e MB en CvB kennislunch
28-11-2019 Uitnodiging opening Shell Fokkerweg
01-12-2019 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline dinsdag voorafgaand)
 
Volledige agenda

Founding partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen