Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Premium roasted coffee sinds 1994
Premium roasted coffee sinds 1994

Premium roasted coffee sinds 1994

 

In 1994 besloot oprichter Lammert Brouwers zijn hart te volgen en ging hij als barista, brander en ondernemer aan de slag in Amsterdam om daar als een van de eersten in Nederland specialty coffee te introduceren onder de naam Brandmeester’s Koffie. Sinds de oprichting is het zijn missie om meer aandacht te creëren voor vers gebrande kwaliteitskoffie in Nederland en koffieliefhebbers te veranderen in connaisseurs. Daarom worden de koffiebonen met uitermate veel aandacht geselecteerd en uitsluitend ‘on demand’ gebrand in hun eigen micro koffiebranderij in Boesingheliede. Op deze manier kunnen de klanten altijd genieten van vers gebrande koffie van meesterlijk niveau.  

 

 

 

Full service partner

 

Echter is Brandmeester’s meer dan alleen kwaliteitskoffie. Zo kunt u bij ze terecht voor de beste koffiemachines, barista workshops, barista tools, thee en alles wat essentieel is voor het creëren van de ultieme koffie- en theebeleving. Met Brandmeester’s haalt u niet alleen kwaliteit in huis, maar ook persoonlijke aandacht, expertise en specialisme. Zij zijn gek van koffie & thee en delen hun kennis en enthousiasme dan ook graag met u. 

 

Partners in crèma

 

Vanzelfsprekend zouden zij u graag welkom heten in de micro branderij voor een kennismaking met hun producten en het bedrijf. Helaas zal dit door de huidige maatregelen nog even op zich moeten laten wachten. Maar niet getreurd! De vers gebrande koffie is zo bij u in huis, want ze zitten tenslotte om de hoek. De kracht van Brandmeester’s koffie ontdekken voor uw organisatie? Bestel het proefpakket! Hiermee maakt u eenvoudig kennis met een selectie van hun favoriete koffies. ’t verst en toch dichtbij! 

 

Wat kunt u verwachten:

 

Altijd vers gebrande koffie 

Aanbod in diverse theeën & tisanes

Speciale MeerBusiness korting

Snelle levering

Proeverijen

Bedrijfsuitjes

Netwerkevents 


Noord-Holland Nieuws nam een kijkje bij ons in de koffiebranderij.
Ben je ook nieuwsgierig? Kijk dan snel deze aflevering van Pak an doen!
https://youtu.be/SVDB7DEicQc

 

 

 
Vraag hier het proefpakket aan!
Agenda
04-04-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen