Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Hoe digitaal zijn de ondernemers in metropoolregio Amsterdam? Vul nú de enquête in!
Hoe digitaal zijn de ondernemers in metropoolregio Amsterdam? Vul nú de enquête in!

 

Beste bestuursleden van ondernemersverenigingen en Biz-en,

Graag attendeer ik jullie op het volgende. In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam willen we inventariseren hoe digitaal de ondernemers in Amsterdam en de metropoolregio Amsterdam zijn. Dit gebied loopt van Haarlemmermeer, Kennemerland tot Alkmaar en Almere. Dit initiatief 'Het Digitaliseringsoffensief' start deze week met een enquête (nulmeting) en loopt de komende drie jaar. Het inventariseert hoe ver ondernemers nu zijn met het digitaliseren van hun bedrijf.

Door de enquête krijgen we een beeld van de stand van zaken nu. Dit geeft inzicht met welke gerichte webinars en trainingen we ondernemers kunnen helpen bij de groei en het efficiënter maken van hun bedrijfsprocessen door digitalisering. Na drie jaar volgt weer een enquête (1-meting) en kunnen we zo de vorderingen zien. De enquête is opgesteld door de Hogeschool van Amsterdam (HvA), een van de drie partners (MKB-Amsterdam, HvA en Ready to Scale) van dit initiatief.

We zouden het bijzonder op prijs stellen als jullie je achterban c.q. leden willen vragen om deze enquête in te vullen. Daarom het verzoek om in jullie eerstvolgende nieuwsbrief de volgende tekst en de link van de enquête te sturen en/of op jullie website te zetten.

Hoe digitaal ben jij met je bedrijf? Vul nú de enquête in!
Digitalisering kan jouw bedrijf helpen efficiënter te werken en daarmee ook de groei van jouw bedrijf te bevorderen. Of het nu gaat om je website en de vindbaarheid hiervan, je activiteiten op social media, tot aan het verbeteren van je bedrijfsprocessen door geautomatiseerde systemen. Vul nú de enquête in en krijg inzicht hoe ver je bent. Bent je een digitale nieuwkomer, digitaal gevorderd of een digitale held? Indien je jouw gegevens achterlaat, dan ontvang je vanzelf meer informatie over digitaliseringsmogelijkheden. Waaronder gratis webinars en trainingen plus toegang tot een digitale omgeving met veel extra informatie waar je ook andere ondernemers kan ontmoeten. Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam, MKB-Amsterdam, HvA en Ready to Scale. Klik hier voor de enquête. Graag invullen vóór 23 april 2021.

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan hoor ik dat graag! Je kunt mij bereiken via irene.van.der.zwan@mkb-amsterdam.nl en 06 48 08 88 46.

Met vriendelijke groet,
Irene van der Zwan
Marketing- en Relatiemanager

 
Agenda
28-04-2021 Wereld veiligheid en gezondheid op het werk dag
02-05-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen