Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Intertraining, Uw partner in brandveiligheid
Intertraining, Uw partner in brandveiligheid

Techniek
Onze eigen technische dienst is niet alleen in staat blusmaterialen, AED’s, nood- en
vluchtwegverlichting en EHBO-materiaal te leveren, maar ook om deze op locatie te onderhouden. Intertraining onderhoudt de veiligheidsmiddelen conform de

vigerende voorgeschreven normen. Zo ontzorgen onze REOB opgeleide monteurs dagelijks klanten in de regio en ver daarbuiten.


Naast dat de Arbowet controle van de veiligheidsmiddelen voorschrijft, kan dit tevens van belang zijn voor uw verzekering. Daarnaast is het belangrijk te kunnen vertrouwen op de juiste werking van deze middelen wanneer deze ingezet worden bij een calamiteit. Het is dus van belang dat deze middelen volgens de juiste normen onderhouden worden en gecertificeerd blijven.

Training
Intertraining beschikt in Nieuw-Vennep over een unieke trainingslocatie.

Een inpandige combinatie van theorie en praktijk. Met 10 innovatieve lesruimten hebben we de mogelijkheid BHV- en andere veiligheidstrainingen op diverse niveaus aan te bieden. Allen volgens de richtlijnen van het NIBHV,
Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad. Onze gecertificeerde instructeurs beschikken over veel praktijkervaring en door discussie mét, en inbreng ván onze cursisten is de training leerzaam en levendig.


Om te waarborgen dat onze trainingen leuk en uitdagend blijven, vernieuwen we jaarlijks onze lesplannen, trainingstechnieken en methoden om de kwaliteit van het leerrendement te behouden. Een mooi voorbeeld hiervan is de toevoeging van de BHV-Escape Room 2.0 “De Meldkamer”.

Bekijk hier de video over ''De Meldkamer"
Het zelf laten handelen van de cursist staat bij ons centraal. Door steeds zelf te beslissen en te handelen zullen cursisten, dankzij een realistische training, bij echte calamiteiten precies weten wat te doen.

 

Al onze trainingen vinden plaats volgens de geldende maatregelen om de veiligheid van onze cursisten en medewerkers te waarborgen.  

Advies
Naast dat onze adviseurs gespecialiseerd zijn in het analyseren en leveren van deskundig brandveiligheidsadvies, het uitvoeren van brandscans en het organiseren van BHV-bijeenkomsten en ontruimingsoefeningen, zijn wij ook zeer ervaren in het uitvoeren van RI&E’s.


Met deze Risco- Inventarisatie en Evaluatie worden de (bedrijfs)specifiek risico’s in kaart gebracht. Doel hiervan is om risico’s als gevolg van het werk, zoveel mogelijk te elimineren, dan wel te beheersen om te zorgen voor minder ziekteverzuim en een kleinere kans op ongevallen.


Op locatie worden door onze deskundige alle veiligheids-, gezondheids-, en welzijnsrisico’s geïnventariseerd en geëvalueerd. Hierna wordt in een rapportage de ernst van de risico’s en het plan van aanpak opgenomen. Dit dient als uitganspunt om de organisatie te verbeteren op het gebied van veiligheid.


Daarnaast is Intertraining zeer deskundig in het opstellen van ontruimingsplattegronden, bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplannen welke volledig aansluiten op de betreffende situatie.

Het team van Intertraining is Persoonlijk, Professioneel en Dynamisch.
Dat maakt Intertraining uw partner in brandveiligheid.

 
Ga hier naar de site.
Agenda
28-04-2021 Wereld veiligheid en gezondheid op het werk dag
02-05-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen