Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Overname Restaurant Het Oude Dykhuys
Overname Restaurant Het Oude Dykhuys

Groot nieuws

Restaurant Het Oude Dykhuys in andere handen

 Per 1 juni a.s. draagt André Geerlings zijn restaurant over aan Chef-kok Alfred van Dijk. Hiermee komt het restaurant na 46 jaar in handen van de '3e Dykhuys generatie'. Als corona het toelaat gaat het restaurant per dinsdag 1 juni open.

Het Oude Dykhuys startte op 4 februari 1975 onder leiding van oprichter Koos Plasmeijer. Na 25 jaar werd het bedrijf overgenomen door André Geerlings die toen al 18 jaar in het bedrijf werkte. Nu na 21 jaar draagt hij het stokje over aan Chef-Kok Alfred van Dijk. Alfred werkt al 31 jaar in Het Oude Dykhuys waarvan 25 jaar als Chef-kok.Over continuïteit gesproken!


De eerste gesprekken inzake de overname werden doorkruist door Corona / de lockdown. In deze periode is door creatief management een sterke groei gerealiseerd van "Diner Thuismenu's" en catering aan huis wat de opgelegde sluiting van het restaurant enigszins goedmaakte. Zodra het restaurant zijn deuren weer mag openen zullen beide activiteiten zonder meer een vast onderdeel blijven. Evenals de vele vaste kookclubs en workshops.

Het Oude Dykhuys zal voor u vertrouwd blijven, maar er gaat wel een frisse wind waaien in het culinaire. Strak gepresenteerde gerechten en meer naar deze tijd koken zonder in te boeten op kwaliteit. De klassieke keuken zal niet vergeten worden maar wel voorzien worden van een eigentijdse presentatie.

Momenteel vindt er een renovatie in het restaurant plaats, vloeren, wanden, plafonds en toiletten worden aangepakt zodat er fris gestart kan worden.

Het volledige vertrouwde team gaat mee met de nieuwe eigenaar en zal u graag verwelkomen.
Alfred zelf blijft doen waar hij goed in is, maar zal wel meer op de voorgrond treden waar het gaat om gastencontact.

Graag snel tot ziens!
Team Het Oude Dykhuys

 
Ga hier naar de site van Restaurant Het Oude Dykshuys.
Agenda
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen