Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • MB Circle of Connection
MB Circle of Connection

MB Circle of Connection
Wat een gek jaar was dit en nog steeds is. Ondernemerschap nu vraagt om veerkracht, doorzettingsvermogen en de nodige relativering. Wilt u sparren met andere ondernemers? Zoekt u een plek waar u als ondernemer kunt groeien in business en als professional? Dan is deelname aan de Circle of Connection (CofC) een goed idee. U kunt als gast een kijkje komen nemen op woensdag 7 juli.


Er zijn in MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol 2 CofC. Zij komen 10x per jaar online of fysiek bijeen op de 3 e dinsdag van de maand. Er is een ochtendgroep van 9 – 11 uur en een middaggroep van 13 – 15 uur. Er is jaarlijks 1 instapmoment mocht u zelf willen deelnemen. Een MB H/S CofC bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & managers. U kunt één van die leden worden. Per september 2021 kunt u instromen in of de ochtendgroep of de middaggroep.


Als lid van de CofC ontmoet u elkaar op basis van vertrouwen en deelt u informatie, kennis en heeft u een plek om te sparren en uw business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouwt u aan zakelijke vriendschappen en wordt u elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt. Deelname aan de CofC is een toevoeging op uw netwerkactiviteiten. U bouwt én aan uw bedrijf én aan uw netwerk.


Wat biedt de Circle of Connection?
Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt
Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen
Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt
Een plek waar u werkt aan uw skills en methoden leert die u ook in uw eigen bedrijf kunt inzetten


De CofC wordt begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy.
Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en internationaal gecertificeerd (team)coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl.


Ervaring van een deelnemer
Patrick Vergeer, Kadoburo: “Ik ben 2 jaar geleden gestart met de CofC met een lichte twijfel. Ik heb in het verleden al aan een aantal netwerkclubs deelgenomen. Door de kwalitatief hoogstaande begeleiding van Angela als voorzitter, het vertrouwen in de groep en de leuke deelnemers, heb ik besloten ook het 3 e seizoen deel te nemen. We hebben een vaste agenda waar o.a. intervisie een
waardevol onderdeel van is. De CofC is er voor vraagstukken waar je als ondernemer tegenaan loopt. “Voor elkaar met elkaar”. Het is leuk als er onderling zaken wordt gedaan maar dat is t.o.v. andere clubs niet de drijfveer. Kortom een aanrader.”


Kosten
Als member of partner van MeerBusiness kunt u deelnemen aan de CofC. De eenmalige kosten bedragen € 395,- excl. BTW. U kunt zich aanmelden via gerco@meerbusiness.nl.

Open Circle voor gasten op 1 juli a.s.
Wilt u komen proeven? Dat kan. Op woensdag 7 juli 9 – 11 uur of van 13.00 – 17.00 bent u als gast van harte welkom bij één van de CofC. U kunt de groep leren kennen en zien hoe een bijeenkomst verloopt. Afhankelijk van de maatregelingen zal de Open Circle virtueel of live plaatsvinden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met gerco@meerbusiness.nl

 

Data 5 e jaargang CofCData CofC ochtendgroep (9 - 11 uur) en middaggroep (13 - 15 uur)

21 september 2021

26 oktober 2021

16 november 2021

18 januari 2022

15 februari 2022

15 maart 2022

19 april 2022

17 mei 2022

14 juni 2022

WOENSDAG 6 juli 2022

 
Agenda
06-06-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
30-06-2021 nationale social media dag
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen