Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Eetcafé Tijnes.
Eetcafé Tijnes.

 

Hoi, wij zijn Martijn & Esther

Ooit begonnen met de horeca in het De Mirandabad, daarna een aantal jaren Restaurant Tien in Hoofddorp. Onze volgende stap was Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop 2.0 in Amsterdam dat we ruim 6 jaar hebben gerund. Toen kwam ‘De WISSEL op ons pad. Een mooie gelegenheid om terug te komen naar Hoofddorp, waar toch altijd ons hart is blijven liggen. Vol trots presenteren we nu dan ook: TIJNES - eetcafé en partyzaal.

Het is werkelijk een complete metamorfose geworden. De bar is gebleven, maar volledig aangepast evenals de inrichting. “Met veel dank aan BLS. Samen met hen en andere lieve vrienden is ook onze naam gekozen: TijnEs: een samenvoeging van marTIJN& ESther.

TijnEs moet een plekje worden voor alle Hoofddorpers en daarbuiten! Een echt gezellig eetcafé, met groot terras en de bar als centraal punt, waar je goed kunt eten voor een betaalbare prijs.

Ons zonnig terras hebben we opnieuw ingericht waar je nu geweldig lekker ( rustig) kunt zitten op ruime afstand van andere gasten.

 


Wat ook een enorm pluspunt is.... GRATIS PARKEREN voor de deur!

Ideaal voor om een zakelijk gesprek inclusief lunch te plannen dus.

TijnEs is van donderdag tot en met zondag geopend vanaf 12 uur tot 22.00 uur voor lunch en diner.

Een gevarieerde lunchkaart met gerechten als een 12 uurtje, diverse broodjes, salades en niet te vergeten onze etagères.

Op onze dinerkaart staan vooral gerechten die voor iedereen toegankelijk zijn en waar altijd de regel “prijs en kwaliteit” hoog in het vaandel staan. Van vlees tot vis en van vega tot kind... voor een ieder wat wils.


Ook hebben we een prachtige feestzaal waar we,inclusief onze bar zo’n 360 gasten kunnen ontvangen en waar we kunnen catering op maat. Voor alles is een oplossing en (bijna ) niets is onmogelijk.Wijnen, biertjes, cocktails of koffie... ons assortiment is heel divers. Verschillende mooie wijnen per glas maar ook per fles.

Meer dan 10 verschillende soorten bier waarvan er zeker 3 op de tap staan en ......heerlijke wisselende cocktails (per seizoen) ook hier geldt weer, voor een ieder wat wils.

Wij ontvangen u graag bij TijnEs.

 

 
Agenda
06-06-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
30-06-2021 nationale social media dag
04-07-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen