Ben Haveman de kunstschilder

Datum : 11-03-2019

BEN HAVEMAN is sedert 2003 kunstschilder. Zijn moderne en kleurrijke creaties spreken tot de verbeelding en logischerwijs vonden deze al snel een weg naar veel locaties in Nederland. Ook sieren zijn kleurrijke schilderijen menig kantoor of huiskamer van MeerBusiness leden.


De bijzondere, aparte en levendige doeken spreken tot de verbeelding en stralen hetzelfde optimisme en levensplezier uit als de schilder zelf.
Met zijn frisse en vrolijke doeken heeft BEN HAVEMAN inmiddels zijn eigen plaats in de kunstwereld ingenomen, mede door vele publicaties in aansprekende magazines als STOOCKX (tegenwoordig QUALIS), DAYS, ZOMERGENIETEN, LOURENS, X-CLUSIVE, TALKIES, INTOBUSINESS, NEW!AMSTERDAM EN H-MORE, alsmede publicaties in bedrijfsbladen van o.a. RABO, ABN, UNIVE, KEUKENHOF.

Vanzelfsprekend heeft hij al vele exposities gehad in kunst- en designcentra, grote banken, BMW- en Audi dealers, multinationals, keukencentra en hotelketens. Tegenwoordig gaat zijn werk ver de grenzen over, eind 2018 gingen zijn laatste grote doeken van 2.40 X 1.60 meter naar Frankrijk en Zweden.

Daarnaast is Ben Haveman maatschappelijk betrokken en doneert geregeld een mooi doek voor een goed doel veiling, zoals nu (maart 2019) weer één voor de Stichting ZONTA Zuid-Kennemerland. In 2018 werd door Alexander Pechtold één van zijn schilderijen geveild voor 1800 € voor de Stichting Darmkanker.
Ben Haveman exposeert geregeld zijn werken, maar het is handiger om zijn kleurrijke schilderijen eens bij hem in het atelier in Hoofddorp te bekijken. Schilderijen in allerlei formaten en op diverse ondergronden als linnen, karton en acrylpapier, al dan niet ingelijst. kortom voor elk wat wils.

Kunst zorgt voor een plezierige werkomgeving, het is fraai als achtergrond bij filmopnamen, het brengt gesprekken op gang en het verrijkt een kantoor.

Van harte welkom.

Ben verzoekt belangstellenden even contact op te nemen via secretariaat MB of via zijn website
WWW.BENAPARTE.NL


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief