No-Point Security stelt zich voor

Datum : 13-03-2019

Op de foto: Anja en Rody Vermeeren, de gezichten van No-Point Security Foto door: Robert Joore

No-Point Security stelt zich voor

Voor veiligheid en beveiliging

Beveiliging

De juiste beveiliging op de juiste plekken in uw bedrijf en op uw bedrijfsevenement, daar staat No-Point Security voor. Bij het maken van beveiligingsplannen tot alle uitvoerende werkzaamheden staan wij volledig tot uw dienst. 

Betrouwbaar en gastvrij

No-Point Security is een betrouwbare beveiligingspartner voor ieder bedrijf van groot tot klein. Door de juiste mix van professionele, betrouwbare en flexibele oplossingen weten wij precies hoe een veilige en tegelijkertijd gastvrije omgeving te creëren.

Gediplomeerd en met een missie

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren beveiligers, gescreend en in het bezit van een beveiligerspas. Het draait bij ons om uw veiligheid! Voorkomen is beter dan genezen, ongeacht de hoeveelheid solide verzekeringen die u heeft afgesloten. 

Beveiligen krijgt een gezicht

Dankzij onze getrainde en gastvrije medewerkers krijgt beveiligen een gezicht. Zij zullen altijd zorgen voor de beste oplossing en u tijdens het werk attenderen op verbeterpunten, zodat uw bedrijf te allen tijde veilig is voor gasten, klanten, bezoekers en personeel.

Beveiligingsplan en analyse

Wij bieden advies op maat aan, of het nu om het beveiligen van een pand, transport of bedrijfsevenementen gaat, door onze ervaring weten wij exact waar er verbeterd kan worden en helpen u graag met het opstellen van een beveiligingsplan.

No-Point Security in gesprek met u

Neemt u vooral vrijblijvend eens contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar uw bedrijfsbeveiliging. U mag in dat gesprek alles aan ons vragen, waar wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.
www.no-pointsecurity.nl
info@no-pointsecurity.nl
0252 689 911

No-Point Security stelt zich voor
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief