Jeroen van den Boogaard Makelaardij "Na vorige Open Huizen dag, al onze huizen snel verkocht"

Datum : 21-03-2019

Jeroen van den Boogaard Makelaardij:

‘Na vorige Open Huizen dag 
al onze huizen snel verkocht’Haarlemmermeer – Zo karakteristiek als het eigen kantoorpand is, zo karakteristiek en succesvol klantgericht werken de medewerkers van Jeroen van den Boogaard Makelaardij daar elke dag om de belangen van hun klanten te behartigen. Reden waarom dit team ook afgelopen jaar weer met stip als meest gekozen makelaar voor particuliere aankopen en verkopen in Haarlemmermeer is geëindigd.


Met het oog op de Open Huizen dag zaterdag 30 maart aanstaande, heeft Van den Boogaard weer een aantrekkelijk aantal objecten in de verkoop: “Bij ons zijn dit soort Open Huizendagen al lange tijd interessant want wij verkopen op en naar aanleiding van zo’n dag veel woningen. In alles wat wij doen zijn wij zondermeer vernieuwend. Afgelopen januari zijn mijn zoon Jasper en ik met zo’n 80 andere Nederlandse makelaars naar het jaarlijkse vastgoedcongres in New York geweest waar 4.000 makelaars bij elkaar komen. Wij wilden graag ervaren hoe men daar de onroerend goed markt benadert. Veel van wat wij er hebben opgestoken implementeren wij nu in onze werkwijze. Behalve de 6 procent courtage die Amerikaanse makelaars hanteren want in Nederland is die beduidend lager.”

 

Eigen Hypotheekshop

Van den Boogaard verklapt niet wat die verkooptechnieken zijn: “Nee, dat vertellen wij graag in een persoonlijk gesprek aan onze klanten. Sinds wij in 1997 in Nieuw-Vennep zijn gestart, hebben wij flink wat ervaring opgedaan en is ons huizenaanbod, van appartement, eengezinswoning, twee-onder-een-kapper tot luxe villa, voor aankoop, verkoop, huur of verhuur, zeer actueel. Dat wij daarmee al geruime tijd het best presterende makelaarskantoor in Haarlemmermeer zijn, bevestigen de onafhankelijke onderzoekers van de ‘Makelaar Top 250’. Weet je, wij willen graag onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen en bieden daarvoor een moderne full service dienstverlening. Daarbij horen onder meer onze moderne verkooppresentaties op onze eigen woningwebsites. Maar naast onze dienstverlening voor particulieren, doen wij ook aanhuur, verhuur en taxaties voor ondernemers als het gaat om bedrijfs-onroerend goed. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een uiterst deskundige begeleiding. Ook doen wij graag een vrijblijvende waardebepaling en bieden een gratis aankoop- en hypotheekgesprek aan. In ons pand heeft ook De Hypotheekshop haar kantoor waar onafhankelijke en ter zakekundige adviseurs in hypotheken bemiddelen waarbij een langlopende scherpe rente voorop staat.


Ook op Woningmarkt Cultuurgebouw

Van den Boogaard is op zaterdag 30 maart ook met zijn team aanwezig op de Woningmarkt Haarlemmermeer in het Cultuurgebouw in Hoofddorp: “Een deel van onze medewerkers is daar aanwezig en de rest is op ons kantoor in Nieuw-Vennep.”


Op de valreep verklapt Van den Boogaard nog een leuk nieuwtje: “Weet je dat wij eind 2018 het duurste huis in Haarlemmermeer binnen twee weken hebben verkocht? De vraagprijs was bijna 2,6 miljoen euro. Nee, het adres noem ik niet maar het was in Hoofddorp. Trouwens, wij geven net zo veel aandacht aan een appartement van 200.000 euro of een eengezinswoning van 350.000,-- euro en aan objecten in hogere prijsklassen.”


Interesse? Bel op werkdagen 0252-687397 of mail naar info@jeroenvandenboogaard.nl. Op het kantooradres Hoofdweg 1332a in Nieuw-Vennep is iedereen sowieso altijd van harte welkom.

Jeroen van den Boogaard Makelaardij "Na vorige Open Huizen dag, al onze huizen snel verkocht"
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief