Uitbreiding activiteiten en assortiment A-Point

Datum : 09-04-2019

Ruime sortering jonge, gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens bij A-Point Hoofddorp

Volkswagen Bedrijfswagen dealer A-Point Hoofddorp heeft momenteel een ruime sortering jonge occasions staan

Variërend van de Volkswagen Caddy, via de verlengde Caddy Maxi tot en met meerdere uitvoeringen van de Transporter. Dealeronderhouden voertuigen uit de jaren 2016 tot en met 2018, met gunstige kilometerstanden, aantrekkelijke prijzen, in diverse kleuren, met moderne dieselmotoren en 6 maanden garantie. Meerdere van de modellen beschikken over een DSG automatische versnellingsbak, airconditioning en daar waar die er al niet opzit is een trekhaak optioneel leverbaar. Dat geldt uiteraard ook voor andere specifieke bedrijfswagenaccessoires.


Namens het A-Point Hoofddorp verkoopteam voeren Peter Teske en Theo van der Vossen het woord. “De vraag naar jonge gebruikte Volkswagen bedrijfswagens is vaak groter dan het aanbod. Zeker voor wie een goede bestelauto tegen een reële prijs zoekt is ons huidige aanbod beslist interessant. Het gaat om twee verschillende Caddy-modellen, waaronder de nodige verlengde MAXI-uitvoeringen en bij de Transporter gaat het om verschillende lengte-uitvoeringen, een Kombi en zelfs een zeer luxe uitgevoerde Highline met een 204 pk/150 kW motor en een DSG-automaat. Het spreekt voor zich dat wie het eerst komt ook de meeste keus heeft. Alle auto’s worden uitgebreid door ons gecontroleerd voor aflevering en zijn voorzien van 6 maanden garantie. Op een enkel model is zelfs nog sprake van fabrieksgarantie en optioneel kunnen we de auto’s met een vol jaar garantie leveren. Belangstellenden kunnen altijd een proefrit-afspraak maken en vanzelfsprekend ruilen wij de bestaande bestelauto in. Verder kunnen wij onze occasions voorzien van een scherpe financierings- of lease-aanbieding en ook het verzekeren van de bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden.”


Wie zich wil oriënteren op de verschillende mogelijkheden kan 24 uur per dag terecht op de website van A-Point Hoofddorp/Volkswagen Bedrijfswagens (a-point.nl). Een afspraak maken met de verkoopspecialisten kan uiteraard ook via een mailtje (pteske@a-point.nl) of een telefoontje (023-5541455) aan de bedrijfswagen- en occasionspecialisten van het Hoofddorpse dealerbedrijf.


Uitbreiding activiteiten en assortiment A-Point
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief