Reisinspiratie @ Esther

Datum : 25-04-2019

Reisinspiratie @ Esther

Om jullie van nog beter reisadvies te kunnen voorzien en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, ga ik zelf ook regelmatig op pad. En hoewel ik al heel wat bestemmingen zelf heb kunnen ervaren, is het voor mij nu tijd voor een nieuwe ervaring: een cruise!  

Ik mag aan boord van de MSC Meraviglia, één van de nieuwste en grootste schepen uit de vloot van MSC Cruises. Meer dan 5.000 passagiers kunnen op dit schip vakantie vieren en het is uitgerust met alle denkbare faciliteiten. Meerdere restaurants, zwembaden, een heuse shoppingmall en natuurlijk een Spa.  

De MSC Meraviglia vaart op de Middellandse Zee, waardoor je afwisselende routes hebt. Zo zullen wij opstappen in Barcelona, de volgende dag wakker worden in Marseille en weer een dag later gaan we in het Italiaanse Genua van boord.  

Een korte reis, maar voldoende om een goede indruk te krijgen van een cruise vakantie.  

Dus of je nu een 2-weekse cruise wilt maken, of een korte cruise wilt toevoegen aan je zomervakantie in Europa, ik adviseer je graag over de mogelijkheden en zorg ervoor dat alles voor je geregeld wordt.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op: Personal Touch Travel Haarlemmermeer Esther van der Linden esther.vanderlinden@personaltouchtravel.nl • 06-2378 6445

 

Reisinspiratie @ Esther
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief