Amolé: Dé boekhouder voor het MKB

Datum : 19-06-2019

Recent hebben we de extra regel onder ons logo aangepast met Dé boekhouder voor het MKB.

Wat bedoelen we hiermee? Dé boekhouder voor de ondernemer zoals een huisarts. Het eerste aanspreekpunt, generalist en klankbord.
Hoe wij dit doen? Digitaal en constant monitoren van de financiële situatie. Scannen op kansen of knelpunten. Voor de klant real-time inzicht.
Voor wie? Voor een behoorlijk aantal MKB-ondernemers nemen wij inmiddels alle administratieve en fiscale perikelen uit handen.
Waarom? Zodat je als ondernemer meer tijd voor jouw eigen business hebt. Of… je spaarzame tijd aan leukere dingen kunt besteden dan de boekhouding en belastingaangiften. Pretpark, naar het strand. Niets doen om creatieve ideeën te laten opborrelen.
Wie zijn wij? Een enthousiast team van hoog geschoolde mensen die ondernemers met plezier begeleiden en hun kennis en ervaring graag delen.
Waar? In de cloud en kantoor Amstelveen.

Personeelsalfabet
Graag maken we van de gelegenheid gebruik om ons binnenkort te verschijnen Personeelsalfabet te promoten. Van A tot Z in korte hoofdstukken de meeste wet- en regelgeving in leesbare taal toegankelijk gemaakt. Een aanrader.

A.s. 25 juni staan wij op de Haringparty in Claus event center. Bezoek onze stand en laat je vrijblijvend informeren.

Lees meer

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief