Businessteams kunnen ook meedoen aan de dnata Haarlemmermeer Run!

Datum : 17-07-2019

Zondag 1 september 2019 start de 15e editie van de dnata Haarlemmermeer RunBusinessteams kunnen ook meedoen aan de dnata Haarlemmermeer Run!

De dnata Haarlemmermeer Run groeit! Ieder jaar weten steeds meer hardlopers de weg naar Hoofddorp te vinden. Op zondag 1 september verwachten we rond de 2000 deelnemers aan de start en weer een groot aantal businessteams.

De organisatie van de dnata Haarlemmermeer Run nodigt bedrijven uit de Haarlemmermeer graag uit om zich in te schrijven met een businessteam. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Dat kunnen mensen zijn uit het bedrijf zelf dus collega’s, of denk ook aan zakenrelaties. Samen naar een doel werken en dat bereiken is leuk en verbindt.

De businessteams maken gebruik van een eigen ruimte waar teams kunnen verzamelen en zich startklaar kunnen maken en na afloop weer treffen. De grote tent staat vlak bij de start en naast de finish. Aldaar wordt ook een mooie teamfoto gemaakt.

Dit jaar kan ook gekozen worden tussen drie afstanden: 5, 10 kilometer of de halve marathon.
De tijden van de 4 snelste lopers per team gelden om in aanmerking te komen voor een 1e, 2e of 3e prijs
per afstand voor teams.

Businessteams kunnen zich voor 20 augustus inschrijven via: https://www.haarlemmermeerrun.nl/inschrijven- bedrijven. Na aanmelding volgt per mail meer informatie over het invoeren van teamleden. De betaling vindt plaats d.m.v. facturatie.

De kosten voor een businessteam zijn:
• 5 km € 100,-
• 10 km € 150,-
• Halve marathon € 200,-

Uiteraard is individuele deelname ook mogelijk bij de dnata Haarlemmermeer Run.
Inschrijven daarvoor kan via de site https://www.haarlemmermeerrun.nl/inschrijven.

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Yvonne Duivenvoorden, coördinator businessteams,
06-20600222. Mailen kan ook via contact@haarlemmermeerrun.nl.

Daarnaast is het mogelijk om een nog grotere rol te spelen bij de dnata Haarlemmermeer Run. Ook dat kan!
Meer weten over onze sponsormogelijkheden… De organisatie van de dnata Haarlemmermeer Run denkt graag mee over propositie en doel van sponsoring. Nadere informatie hierover is verkrijgbaar bij Ton Hoogakker, coördinator sponsoren, 06-83946295, mailen met ons hierover kan ook via contact@haarlemmermeerrun.nl.

Voor de niet-hardlopers is het natuurlijk altijd leuk om 1 september een kijkje te komen nemen bij de start-finish in het mooie honkbalstadion of langs de route. En evenals alle jaren zoekt de organisatie altijd vrijwilligers om te komen helpen tijdens de dag zelf, met name verkeersregelaars. Ook daarvoor kunnen mensen zich aanmelden via onze website https://haarlemmermeerrun.nl/vrijwilligers.

Bijzondere dank gaat uit naar onze hoofdsponsor dnata en onze afstandsponsoren MultiTankCard, CTS GROUP, UNIVÉ, HC-Nieuws&Witte Weekblad. Met hun medewerking kunnen we er weer een prachtig evenement van maken.

Namens het bestuur,
dnata Haarlemmermeer Run
Mark Mees

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief