SMARTKAS- genomineerd voor Onderneming van het jaar 2022

Datum : 19-10-2022

Hoofddorp – Blij verrast zijn de drie genomineerde bedrijven met de nominatie voor Ondernemer van het Jaar 2022. Een van de drie genomineerde bedrijven is SMARTKAS. 

SMARTKAS - Een einde aan wereldhonger door innovatieve oplossingen

SMARTKAS is een agtech bedrijf met als missie een einde te maken aan wereldhonger. Om dit te bereiken ontwerpt, bouwt, bezit en beheert SMARTKAS haar eigen smart farms. SMARTKAS creëert hiermee een volledig duurzaam, schoon en groen landbouwproces dat vertrouwt op hernieuwbare bronnen voor energie en water, dat tegelijkertijd op een slimme en efficiënte manier voedsel produceert zonder pesticiden.

SMARTKAS haar langetermijndoel is om in elk land aanwezig te zijn en te voldoen aan de behoeften van die exacte regio. Als tweede doel wil het bedrijf iedereen en overal kennis over de planten en hun groeibehoeften bieden. Het ultieme einddoel is om lokale gemeenschappen in staat te stellen met operationele klimaatneutrale smart farms werken. 

Het motte van SMARTKAS is dan ook: voedselzekerheid als een service (food security as a service) In de smart farms van SMARTKAS wordt onder andere gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie, robitica, hernieuwbare energie en water neutrale systemen samen met hoge precisie landbouw technologieën voor een klimaatneutraal smart farming proces. SMARTKAS gaat ver in haar zoektocht om de problemen in de landbouwwereld op te lossen en oplossingen te vinden om de hele wereld te voeden. Geen brug te ver, geen oceaan te diep voor deze ambitieuze onderneming. Een inpiratie voor allen die hun beste beent voor willen zetten. 

 

De winnaar van de Ondernemingsprijs 2022 Haarlemmermeer is een opstap naar de grote ondernemingsprijs van Noord-Holland. De winnaar wordt bekend gemaakt op het MeerBusiness Gala op 16 december 2022. Aanmelden voor het MeerBusiness Ondernemingsprijs Gala is nog mogelijk! Reserveer je tafel of spot via de website van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol of klik meteen op de link: https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/evenementen/item/event/335/Gala-en-Ondernemingsprijs-2022

SMARTKAS- genomineerd voor Onderneming van het jaar 2022
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief