Landgoed de Olmenhorst - genomineerd voor Onderneming van het jaar 2022

Datum : 20-10-2022

Landgoed de Olmenhorst is een van de drie genomineerde bedrijven voor Onderneming van het jaar 2022.

Hé jij daar, toffe peer!  

Op Landgoed de Olmenhorst groeien de lekkerste appels en peren aan de bomen, met liefde en aandacht geteeld volgens de biologische principes. Gewoon bij jou om de hoek in Haarlemmermeer. Het ruim 165 jaar oude authentieke landgoed vormt een oase van rust in de verstedelijkte Randstad en is een van de oudste familiebedrijven in Haarlemmermeer. De Olmenhorst is een eigenzinnig bedrijf en een toonaangevend voorbeeld op het gebied van biologische fruitteelt en hospitality.

Naast de mogelijkheid om een appelboom te adopteren, zijn er meerdere locaties te huur voor een (bedrijfs)feest, bijeenkomst of huwelijk in de boomgaard. Ook de vele ateliers en winkels op het landgoed zijn een bezoekje waard. De Olmenhorst organiseert evenementen en verkopen enkel integere, duurzame producten. Zodat ze de gasten inspireren om zelf een toekomstbestendige levensstijl te omarmen. Al zijn appels en peren de core business, is het echte hoofdproduct de beleving.

 

De winnaar van de Ondernemingsprijs 2022 Haarlemmermeer is een opstap naar de grote ondernemingsprijs van Noord-Holland. De winnaar wordt bekend gemaakt op het MeerBusiness Gala op 16 december 2022. Aanmelden voor het MeerBusiness Ondernemingsprijs Gala is nog mogelijk! Reserveer je tafel of spot via de website van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol of klik meteen op de link: https://haarlemmermeer.meerbusiness.nl/evenementen/item/event/335/Gala-en-Ondernemingsprijs-2022

 

Landgoed de Olmenhorst - genomineerd voor Onderneming van het jaar 2022
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief